Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Babičku (100) zatkli počas oslavy stých narodenín: Neuveriteľný dôvod! Reakcia seniorky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettytimages.com)

MELBOURNE - Storočná Jean Bicketonová z austrálskeho štátu Viktória si priala k svojmu úctyhodnému okrúhlemu jubileu špeciálny darček. Chcela aspoň raz v živote zažiť, aké to je byť zadržaná políciou. Prianie sa jej vyplnilo. Miestni policajti si pre ňu prišli do domova dôchodcov, práve keď oslavovala. Podľa polície nekládla pri zatýkaní žiadny odpor.

Bicketonová celý život pracovala ako zdravotná sestra. Do problémov so zákonom sa nikdy nedostala. Ale jej dlhodobým prianím bolo, aby ju zadržala polícia. Jej priatelia z domova dôchodcov v meste Newborough tak vedeli, aký darček jej pripraviť na oslavu narodenín.

Miestni policajti radi splnili prianie dôchodcom. V jednej chvíli prišli do domova so zapnutými majákmi. Babičke opatrne nasadili putá a potom ju na invalidnom vozíku priviezli k policajnému autu, píše Daily Mail.

„Prekvapilo ma, že boli celkom mäkké. Pre mňa boli aj tak príliš veľké,“ povedala seniorka o nasadzovaní pút. Nezabudla však vyhlásiť, že to bol doteraz jeden z jej najlepších darčekov k narodeninám.

„Sme radi, že sme k tomu mohli prispieť. S týmito typmi zatýkania nemáme absolútne žiadny problém. Jean prajeme krásne 100. narodeniny!“, napísala tamojšia polícia na sociálnych sieťach.

Viac o téme: OslavaZadržanieJubileumPolícia Narodeniny Jean Bicketonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu