Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Netradičný prevoz mŕtveho muža! Záchranári tvrdia, že iná cesta nebola: Následne sa išli pomodliť

Telo mŕtveho si miestny záchranár pripútal na svoj chrbát Zobraziť galériu (2)
Telo mŕtveho si miestny záchranár pripútal na svoj chrbát (Zdroj: Reprofoto/ metro.co.uk)

THAJSKO - Zbieranie ovocia sa thajskému seniorovi stalo osudným. Skolaboval v národnom parku v ťažko dostupnom teréne pri meste Nakhon Ratchasima v Thajsku, 260 kilometrov od Bangkoku.

Ako uvádza Newsflare, thajský senior zbieral ovocie 13. augusta popoludní hlboko v lese. Potom, čo sa nevrátil domov, jeho syn nahlásil, že je nezvestný. Vyhlásili pátranie, no žiaľ jeho bezvládne telo našli na druhý deň o šiestej hodine ráno pod stromom.

Bizarné video zachytáva dvoch záchranárov Montree Phiewphong a jeho brata Apicharta, ktorí boli nútení pripútať si v ťažkom teréne mŕtve telo seniora s menom Leuang Chodkasem (73) na chrbát svojho tela a pomocou motorky ho zniesť do najbližšieho mesta, ktoré bolo vzdialené približne pol hodinu cesty. Pretože nemali inú možnosť, telo zabalili do bielej látky a pripútali si ho k sebe oranžovou lepiacou páskou.

Ako uviedol Montree, bol to vraj jediný spôsob ako zniesť mŕtve telo. Cesta bola príliš úzka, tak ho museli pripevniť k zadnej časti motorky. Niektorým ľuďom to môže prísť nehumánne, avšak záchranári sa za seniora pomodlili v chráme a vzdali mu úctu.

Bratia sa dokonca vystriedali, kým zniesli telo mŕtveho muža z národného parku Thap Lan, aby sa vyhli únave, keďže terén nebol prístupný ani pre pickup. Telo odviezli do nemocnice Wang Nam Khiao, kde bola vykonaná pitva na zistenie príčiny jeho smrti.

Viac o téme: ZáchranáriPrevozMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu