Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Kuriérka nechcela sklamať klientov: Potom, ako sa jej pokazilo auto, všetkých šokovala! Balíčky nosila na...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Kuriérka Grace Allumová šokovala verejnosť spôsobom dopravy, akým roznášala zásielky klientom. Keď sa jej totiž pokazilo auto, okamžite dokázala nájsť náhradu a siahla po netradičnom dopravnom prostriedku. Dokonca stihla všetko zdokumentovať aj v TikTok videu, ktoré nazbieralo množstvo obdivných komentárov.

Spoločnosť Ervi sa zviditeľnila vďaka Grace Allumovej. Keď totiž táto kuriérka zistila, že jej nefunguje auto, nenechala svojich klientov čakať a dorazila k nim na koni.

@graceallum6

The show must go on. Although be did throw me off on someones driveway and I had to chase him the whole way home 😂 #evri #courier #horses #delivery #specialdelivery #fyp #NatWestWhatYouWaitingFor

♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Z  TikTok videa, na ktorom zdokumentovala svoju skúsenosť, sú diváci nadšení. Mnohí kladne hodnotili najmä jej snahu doručiť balíčky čo najskôr a vážia si, že nenechala čakať zákazníkov kvôli pokazenému autu. Mnohí dokonca uvádzajú, že si za takúto službu radi priplatia.

„Šou musí pokračovať,“ uviedla Grace vo svojom príspevku a dodala, že aj keď sa dodávka pokazila, ako  kuriérka Evri je povinná doručiť klientom balíky,  na ktoré čakajú. Pri zdieľaní videa on-line ocenili niektorí diváci aj to,  že jej spôsob dopravy  šetrí palivo.

Viac o téme: DoručenieZásielkyKuriérka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu