Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trojnásobná matka požiadala ľudí, aby uhádli jej vek: Keď zistili, koľko má rokov, padla im sánka

(Zdroj: TikTok/sueover50)

LOS ANGELES - Matka troch detí zaskočila užívateľov sociálnej siete po tom, ako vo svojom TikTok videu prezradila svoj skutočný vek. Doteraz zaznamenalo už viac ako 800-tisíc videní. Pri pohľade na krásnu blonďavú Američanku nie je prekvapujúce, že mnohí ľudia zostali v šoku a nechcú veriť tomu, koľko má v skutočnosti rokov.

Atraktívna Sue na TikToku požiadala užívateľov, aby skúsili uhádnuť, koľko má rokov. Neskôr, keď prezradila, že má 56, zostali v nemom úžase. "Bez šance," napísal jeden z nich. "V žiadnom prípade!" uviedol iný. 

V ďalšom príspevku Američanka zopakovala, že takto vyzerá spokojná 56-ročná sebavedomá žena. "Žiadny mejkap, žiadny filter, žiadny kozmetický režim, žiadne skreslené svetlo, žiadne riasy, žiadna maskara. Žiadne dokonalé šaty, žiadne vylepšené pozadie. Sebavedomie znamená nemať na sebe líčenie a cítiť sa pohodlne," doplnila. Sekcia komentárov bola vzápätí zaplavená komplimentmi. Trojnásobnú mamičku ľudia častovali prívlastkami "skvelá, úžasná a nádherná". Niektoré ženy uviedli, že sa pre ne Sue stala inšpiráciou. 

Viac o téme: VekElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu