Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ľudia sa nedokážu vynadívať na VIDEO páva, ktorý rozťahuje svoje perie: Absolútna nádhera

(Zdroj: Twitter/Buitengebieden)

LONDÝN - Pávy patria medzi najkrajšie vtáky na planéte, a to z dobrého dôvodu. Vďaka svojim dúhovým perám, vejárovitému chvostu a veľkolepému vzhľadu vynikajú takmer všade. Na sociálnych sieťach sa objavilo video, ktoré zachytáva čarovný tanec páva pomaly otvárajúceho svoje perá. Zábery uchvacujú ľudí po celom svete.

Očarujúce video pávieho tanca zverejnil na Twitteri užívateľ známy ako Buitengebieden. Vidieť v ňom, ako páv rozťahuje svoje krásne perie. Zábery doteraz zaznamenali už zhruba 14 miliónov videní a viac ako päť miliónov pozitívnych reakcií. "Nedokážem sa na to to prestať pozerať," napísal jeden z užívateľov. "Ako ja, keď sa prebudím zo spánku a otrasiem si vlasy," zavtipkoval ďalší. 

Pred niekoľkými mesiacmi sa na internete objavilo populárne video, v ktorom bolo vidieť vzácneho bieleho páva letiaceho zo sochy do trávy. Video zdieľal na Twitteri istý Yoda4ever. Zábery boli nakrútené v krásnych záhradách Isola Bella, jedného z Boromejských ostrovov v jazere Maggiore v Taliansku. Tieto záhrady sú domovom bielych aj farebných pávov.

Viac o téme: Páv
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu