Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO z Niagarských vodopádov vyráža dych: To, čo sa tam podarilo zachytiť, je absolútna nádhera

(Zdroj: Instagram/from_my_own_lens)

NIAGARA FALLS - Na internete zožalo veľkú slávu video, ktoré zachytáva nádherný výhľad na Niagarské vodopády spolu s dúhou. Údajne ide o nezvyčajný úkaz, ktorý nie je možné vidieť až tak často. A ľudia ho aj patrične ocenili, vôbec nešetria slovami chvály.

Na internete sa objavilo úchvatné video, ktoré zachytáva výhľad na Niagarské vodopády spolu s dúhou. Zábery zdieľala užívateľka menom Shampa na Instagrame 18. júna. "Vzácny pohľad. Plná dúha na vodopádoch," okomentovala príspevok. 

Video zaznamenalo už zhruba 30 miliónov zhliadnutí a takmer dva milióny pozitívnych reakcií. "Je to taký krásny pohľad," napísal jeden z komentujúcich. "Aký neuveriteľný výhľad. Krásne zachytené, príroda je najlepší umelec," uviedol ďalší. 

Nedávno sa internetom šírilo video z Naneghatu v indickom Maháráštre, ktoré zachytávalo vodu z vodopádu medzi dvoma horami. Tá skôr stúpala nahor, než klesala. Nezvyčajnú scenériu zapríčinil vietor sprevádzajúci zrážky v Naneghate. Video zdieľal indický lesný dôstojník Susanta Nanda na Twitteri.

Viac o téme: DúhaNiagarské vodopády
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu