Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Neuveriteľná svadba: Miestni toto ešte nezažili! Keď uvidíte ženícha a nevestu, pochopíte aj vy

Kohlu si berie pred stovkami svadobčanov za svoju manželku sučku Vasanti.
Kohlu si berie pred stovkami svadobčanov za svoju manželku sučku Vasanti. (Zdroj: Youtube/ ETV Bharat)

BIHAR - O takejto svadbe ste zrejme ešte nepočuli. V indickej dedine Majuraha Motihari, Bihar, sa pes menom Kohlu oženil podľa všetkých miestnych zvykov so sučkou Vasanti. Na oslave spojenia tohto zväzku bola prítomná celá dedina aj ľudia z okolia. Nechýbal dokonca ani DJ či špeciálny priestor pre psov.

Svadobčania tancovali pri tónoch mixu od DJ-a. Jedlo a pitie bolo k dispozícii pre približne 400 ľudí. Pandit Dharmendra Kumar Pandey, jeden zo svadobčanov, sa pre News 18 vyjadril, že psy sa vzali, pretože sa podobajú na Bhairavu, božstvo Shaivite uctievané hinduistami. Takouto svadbou sa dosiahne požadovaný výsledok a všetky hriechy sa zmyjú.

Žena a pes

Naresh Sahni, ktorý uzavrel toto manželstvo, vysvetlil, že obe zvieratá vychoval, a tak uzavrel ich zväzok podľa všetkých hinduistických zvykov. Všetci obyvatelia dediny tvrdili, že takúto svadbu ešte nezažili. V minulosti sa už vyskytli svadby, keď si niekto zobral samého seba, alebo svadby s robotmi či duchmi, Napríklad v roku 2019 si istá žena vo Veľkej Británii zobrala za manžela svojho psa v priamom prenose. 

Žena sa objavila v šou, aby dala divákom najavo, že s mužmi nadobro skončila a je šťastná, že vo svojom zlatom retrieverovi našla pravú lásku. Mnoho milovníkov psov nevydrží bez svojich štvornohých miláčikov ani deň, ale uzavrieť s nimi manželstvo je už iná káva. 
 

Viac o téme: SvadbaPsyIndiaBiharMajuraha Motihari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu