Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá žena si nasadila fitness náramok! Šokujúca odozva: REAKCIÁM iných mamičiek nebudete ani veriť

(Zdroj: TikTok/jenifursue)

WASHINGTON - Mamička si myslela, že sa s ňou iní rodičia nerozprávajú, pretože jej telo pokrývajú tetovania. Nakoniec sa však ukázalo, že dôvod je niekde úplne inde a odhalila ho vo svojom TikTok.

Američanka, ktorá zverejňuje príspevky ako @jenifursue si myslela, že  ju ľudia ignorujú kvôli veľkému množstvu tetovania na jej tele. Nakoniec sa však ukázalo, že všetko súviselo s fitness náramkom na jej nohe.

„Myslela som si, že sa mi iné mamy vyhýbajú kvôli tetovaniu,“ uviedla. Situácia sa  vraj vysvetlila na synovom futbalovom zápase, kde sedela aj s ostatnými mamičkami a zhovárali sa o inteligentných hodinkách. Vtedy im povedala, že  rada nosí Fitbit na nohe, lebo sa jej zdá, že takto zaznamenáva presnejšie údaje. „To je Fitbit?“ spýtala sa prekvapene jedna z nich. Vzápätí sa jej priznali, že si mysleli, že fialový náramok je monitorovacie zariadenie, ktorým polícia sleduje jej pohyb. Všetko podporil aj fakt, že sa na štadióne objavil policajt, ktorý sa iba prišiel pozrieť na deti ako hrajú. „Mysleli si, že tam bol kvôli mne,“ hovorí mamička.

@jenifursue

Reply to @aprilshowers___

♬ original sound - Jenifursue

Komentáre divákov poukazovali najmä na to, aké nebezpečné môže byť skreslené vnímanie ľudí. „Ako si môžu pomýliť malé Fitbity s neohrabanými monitormi na členkoch?“ spýtal sa jeden z nich. „Tiež to nie je dôvod, prečo sa s niekým nerozprávať.“ Niektorých tiež zaujímalo, či bude mamička nosiť náramok aj ďalej.

Viac o téme: MatkaFitness náramok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu