Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné FOTO dcéry (21) známeho gangstra: Viac sa už odhaliť hádam ani nedalo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/60 Minutes Australia)

MELBOURNE - Dcéra austrálskeho vraha a ganstera Dhakota Williamsová nedávno odhalila svoje krivky. Pri pohľade na zábery je jasné, že odvaha jej nechýba, prsia si totiž ledva zakrýva rukami. Týmto smerom sa chce podľa vlastných slov vydať aj v budúcnosti.

Dvadsaťjedenročná Dhakota je možno všelijaká, len nie hanblivka. Dokazuje to fotografia, ktorú zverejnila minulý týždeň na Instagrame pri príležitosti oslavy svojich narodenín. Pózuje na nej len v tangách, pričom prsia, či lepšie povedané bradavky, je len tak tak zakrývajú ruky. Vedľa nej stojí jej matka Roberta. 

 

Dhakota Williams, the daughter of late Melbourne gangster Carl Williams, has taken the phrase “birthday suit” very literally, sharing a near-naked photo online.

Posted by Herald Sun on Wednesday, June 1, 2022

Stalo sa tak len pár týždňov po tom, čo mladá Austrálčanka vyhlásila, že už čoskoro sa zrejme zaregistruje na OnlyFans - platforme, ktorá zverejňuje pikantný obsah pre dospelých. Viacerí fanúšikovia sú z toho nadšení a uviedli, že sa už nemôžu dočkať, kedy tak spraví, aby si predplatili jej obsah. 

Williamsová je dcérou známeho zločinca Carla Williamsa. Obchodoval s drogami a bol kľúčovou postavou vrážd v melbournskom podsvetí. V roku 2007 bol odsúdený na doživotie, o tri roky neskôr ho ale spoluväzeň Matthew Charles Johnson ubil v na smrť. Stalo sa tak v čase, keď sa prevalilo, že polícia v štáte Viktória platí jeho dcére školné vo výške 8000 austrálskych dolárov ročne. Neskôr vysvitlo, že Carl bol informátor, ktorý pomáhal vyšetrovateľom s objasnením niekoľkých nevyriešených vrážd. 

Dhakota na pohrebe svojho otca
Zobraziť galériu (2)
Dhakota na pohrebe svojho otca  (Zdroj: profimedia.sk)

Dhakota o svojom otcovi príliš nehovorí. V roku 2016 sa v programe Sunday Night televízie Channel Seven vyjadrila: "Otca som poznala ako nášho otca, nie takého, akého ho opisujú médiá. Takže doma bol zábavný, milý a starostlivý."

Viac o téme: GansterDhakota WilliamsCarl Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu