Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Iba jedno percento ľudí dokáže na FOTO nájsť slona: Patríte medzi nich?

(Zdroj: TikTok/hecticnick)

NEW YORK - Optické ilúzie niekedy vedia potrápiť aj tých najväčších majstrov. Tá nasledujúca však prichádza s malou pomôckou. Video s ilúziou sa na TikToku stalo okamžite populárnym. Mnoho ľudí sa na zábere džungle snaží nájsť slona. Niektorí dokonca nemuseli použiť ani špeciálnu pomôcku.

Video užívateľa známeho ako Hectic Nick sa stalo ihneď populárnym. Je na ňom vidno džungľu, v ktorej sa niekde ukrýva slon. Otázka znie jednoducho: "Dokážete nájsť slona?" Zelená a čierna ilustrácia zobrazuje lovca obklopeného stromami, ale nikde nie je vidieť slona, ​​nieto ešte niečo, čo by sa na neho podobalo. "Iba jedno percento ľudí dokáže nájsť skrytého slona na tomto obrázku. Nie je to ľahké, ale tu je rada: skúste prevrátiť telefón hore nohami a možno ho nájdete," poradil Hectic Nick. 

Táto pomôcka je veľmi užitočná. Keď otočíte obrazovku, všimnete si, že strom pri mužovej pravej nohe a strom pri jeho ľavej nohe tvoria nohy slona, ​​zatiaľ čo strom na druhej strane obrázka je sloní chobot. Ľudia, ktorí odpovedali v komentároch, mali buď problém nájsť slona, ​​alebo ho našli takmer okamžite. 

"Ó, našiel som ho aj bez prevrátenia telefónu," napísal jeden z komentujúcich. "Videla som to bez toho, aby som musela otočiť telefón. Myslím, že som v tom jednom percente," pochválila sa ďalšia. Iní nemali také šťastie. Jednej osobe vraj trvalo desať hodín, kým našiel slona.

Viac o téme: SlonOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu