Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Poštové schránky ukrývajú tajomstvo: Ľudia sú ohromení, keď zistia, ako vyzerá ich spodok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Ikonický tvar a veľkosť britskej poštovej schránky sa nedajú s ničím pomýliť. Vysoká, podlhovastá rúra je červenej farby, aby ju bolo vidieť aj z diaľky. Ak vám to stále nič nehovorí, spomeňte si na epizódu Mr. Beana, ktorého poštár v jednej takejto schránke zamkol. Viete si ale predstaviť alebo tušíte, ako vyzerá ich spodná časť?

Na sociálnej sieti Twitter sa objavila fotografia britských poštových schránok s odkrytým dnom. Ľudia nemohli uveriť tomu, čo vidia. Ikonické červené poštové schránky Royal Mail sú oveľa väčšie, ako si mnohí myslia. Na snímke je vidieť tri tieto ikonické schránky, ktoré odhaľujú aj veľkú čiernu časť. Tá býva zakopaná priamo v zemi. Fotografiu zdieľala užívateľka fecklessfox100, ktorá o objave povedala: "Dnes som sa dozvedela, že tieto schránky nie sú len tak položené na zemi!"

Ľudia nechceli uveriť tomu, čo na fotke vidia. "Prepáčte čo???" uvádza sa v jednom komentári. Veľmi dobrý postreh mal užívateľ s príspevkom: "Je to ako vidieť učiteľa mimo školy." Ďalší žartovali, že je to kúzlo pošty. 

Viac o téme: Poštová schránka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu