Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šesť výrazov, ktoré nikdy nevyhľadávajte na Google: Už ten prvý je extrémne nechutný

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Užívatelia webovej stránky Reddit zostavili zoznam výrazov, ktoré by ste nikdy nemali vyhľadávať v Google prehliadači. Ak sa im vyhnete, ušetríte si napríklad pohľad na nepríjemne vyzerajúce ochorenia, nevyvoláte si pocit hladu, ani nezačnete byť paranoidní.

Podľa užívateľov Redditu existuje deväť výrazov, ktoré by ste nikdy nemali hľadať cez Google.  Väčšinou ide o názvy, ktorých obsah pôsobí drsno až desivo a vo vlastnom záujme je lepšie sa im vyhnúť. A ktoré to sú?

1. Fournier

Prezývka hráča basketbalového tímu New York Knicks NBA Evana Fourniera sa ocitla na vrchole rebríčka. Po zadaní tohto výrazu totiž uvidíte zábery druhu gangrény, ktorá postihuje pohlavné orgány a naozaj to nie je príjemný pohľad. 

2. Vaše obľúbené jedlo

Užívatelia neodporúčajú uvádzať toto slovné spojenie do prehliadača, pretože budete okamžite hladní.

3. Larvy v ústach (mouth larva)

Môžeme potvrdiť, že názov vystihuje presne to, čo zadáte a vôbec to nemusíte vidieť. 

Šesť výrazov, ktoré nikdy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

4. Google

Zadanie výrazu povedie len k ďalším Google stránkam, čiže je to veľká strata času. Ušetriť vám ho môže nastavenie URL (Universal Resource Locator). Vo výsledkoch vyhľadávania sa zobrazí adresa zdrojov, ktoré zodpovedajú vášmu dopytu a vy budete hľadať iba to, čo naozaj potrebujete.

5. Avulzia prsteňom

Toto je iba pre silné žalúdky. Ide o zranenie, ku ktorému dochádza, keď sa prsteň na prste o niečo zachytí alebo vytvorí taký tlak, že vážne poškodí jeho mäkké tkanivo. V najhoršom prípade môže dôjsť k odtrhnutiu prsta. 

Šesť výrazov, ktoré nikdy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

6. Vaše zdravotné problémy

Ak kýchate alebo máte bolesti hrdla, Google vám povie, že trpíte zriedkavou smrteľnou chorobu. Preto ak máte podozrenie na nejaké ochorenie a necítite sa dobre, mali by ste ísť k lekárovi, nie hľadať odpovede na internete. 

Viac o téme: Google
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu