Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Vodičov vystrašila podozrivá svorka vlkov pri diaľnici: Pravda ich ohromila, úplne iné tvory!

(Zdroj: Youtube/Gloria Adams)

PARK COUNTY - Úrady v americkom Colorade uviedli, že podozrivá svorka vlkov, ktorú zachytila kamera neďaleko diaľnice, je v skutočnosti päť bernardínov. Psy údajne utiekli z domu svojho majiteľa. Kompetentná organizácia ho predvolala za to, že nechal domácich miláčikov pobehovať po uliciach.

Kancelária šerifa okresu Park County uviedla, že spolu s vládnym úradom Colorado Parks and Wildlife začala vyšetrovanie vo veci podozrivej svorky vlkov. Kamerové zábery z 25. apríla zachytávajú skupinu štvornohých zvierat, ktoré bežia v blízkosti stáda losov. 

"Video bolo nakrútené z veľmi veľkej vzdialenosti a kvôli zlému osvetleniu bolo ťažké určiť, o aké zvieratá presne ide," informovala kancelária šerifa v tlačovej správe. 

 

Park County Sheriff and CO Parks and Wildlife Investigate Wolf Sighting Park County – On Monday, April 25, 2022 the...

Posted by Park County Sheriff's Office on Wednesday, April 27, 2022

Vyšetrovanie sa skončilo, keď úrady zistili, že podozriví "vlci" na videu boli v skutočnosti piati bernardíni, ktorí utiekli majiteľovi. Údajne to nebolo prvýkrát, čo sa pohybovali po okolí bez dozoru. Organizácia Park County Animal Control predvolala majiteľa psov za to, že im dovolil pobehovať voľne po uliciach.

Viac o téme: PesVlkColorado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu