Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Najsexi vodička kamióna na svete: Nechutné komentáre, ale nie od ľudí, od akých by ste čakali

(Zdroj: Facebook/Blayze Williams Tattoo Model)

ADELAIDE - Blayze Williamsová (29) pracuje ako vodička kamiónu. Po desiatich rokoch v tejto brandži si rodáčka z austrálskeho Adelaide už zvykla na komentáre neprajníkov útočiace najmä na jej výzor a berie ich s nadhľadom. Aj naďalej plánuje zverejňovať fotografie pre svojich fanúšikov, vďaka ktorým jej každý rok pribudne na účet zaujímavá suma.

Atraktívna Blayze Williamsová je vraj zvyknutá na to, že sa za ňou otáčajú chlapi, keď sedí za volantom najväčších nákladných áut na svete. Zároveň sa bez problémov priznáva k tomu, že od roku 2020 predáva svoje fotografie s obscénnym obsahom na predplatiteľskom webe OnlyFans, vďaka čomu si ročne prilepší o 150 000 austrálskych dolárov ( takmer 103 000 eur). Popritom ale musí čeliť diskriminačným komentárom útočiacim nielen na jej vzhľad, ale aj na prácu v oblasti nákladnej dopravy. "Predtým, ako som začala s OnlyFans, ma obdivovali oveľa viac, ale teraz dostávam veľa nenávistných a zahanbujúcich komentárov od ľudí, ktorí si myslia, že som prostitútka. Ale všetko, čo robím, je iba predaj fotografií a videí ľuďom, ktorí majú záujem si to pozrieť. V skutočnosti s nikým nespím ani nevykonávam sexuálne služby. Keby som to aj robila, prečo to niekoho zaujíma? Som skvelá šoférka a vo svojej práci som dobrá, preto ju vykonávam už desaťročie," hovorí. 

Negatívne poznámky jej posielajú najmä ženy, ktoré si myslia, že nemôžete byť sexi a zároveň šoférovať kamióny. "Niektorí ľudia z brandže mi dokonca povedali, že si neželajú, aby som ich zastupovala. Zdá sa mi, že sa snažia vyradiť ma z kamiónovej dopravy, ale to sa nikdy nestane. Absolútne milujem to, čo robím a nikdy neprestanem." 

 

Do you like Cab over or Bonnet Trucks Better? Shot By A an C Images Blayze Williams . com @...

Posted by Blayze Williams Tattoo Model on Friday, March 18, 2022

Príjem z OnlyFans dáva Blaye podľa vlastných slov slobodu nadýchnuť sa a zároveň sa neprepracovať. Známou sa stala v roku 2018, keď bola vyhlásená za najsexi vodiča kamiónu na svete. Ale kvôli pretrvávajúcim komplikáciám po zlomenine nohy, ktorú utrpela v tom istom roku, bola nútená vo februári 2020 prestať šoférovať nákladné autá a musela sa sústrediť na svoje zdravie. Bez stáleho príjmu netušila, ako prežije. Vtedy jej kamarátka navrhla, aby vyskúšala OnlyFans. Odvtedy zarába 10 000 až 15 000 dolárov mesačne predajom fotografií s pikantným obsahom. Pre mladú ženu, ktorá mala ako šoférka kamiónu ročný príjem 85 000 dolárov, išlo o veľmi príjemný rozdiel. "Jazdila som na nákladných autách 10 až 13 hodín denne, ale potom som si zlomila nohu a skončilo sa to dlhotrvajúcim zranením, pretože liečba sa skomplikovala. Musela som prestať pracovať a finančne som sa dostávala do bodu, keď som naozaj nevedela, čo bude." 

 

A little bit if ink ago 😍 . . ❤ BLAYZE WILLIAMS . COM for all things me ❤ . Australian Truck Driver turned content...

Posted by Blayze Williams Tattoo Model on Monday, April 4, 2022

Kedysi si Williamsová myslela, že OnlyFans je len pre pornohviezdy, potom sa ale dozvedela, že si môže sama diktovať svoj obsah, takže robí iba náznak aktov a príležitostne obrázky hore bez za vysokú cenu. To jej umožňuje šoférovať na čiastočný úväzok a užívať si viac voľného času a zároveň zarába omnoho viac. 

 

Peterbilts are always one of my favorites! Shot By Solitude and Co Blayze Williams . com @...

Posted by Blayze Williams Tattoo Model on Friday, April 1, 2022

Napriek tomu, že povolanie šoférky kamiónu nezodpovedá typickému stereotypu, podľa Blayze ide o príjemné prostredie a mužskí kolegovia ju prijali bez problémov. Vyzýva preto ženy, aby to vyskúšali. "Vždy som sa chcela odlišovať, takže byť vodičkou kamiónu bolo pre mňa prirodzené. Obliekam sa ako Barbie, ale cítim sa ako jeden z chlapcov. Treba mať tvrdú náturu. Mnohí chlapi dokážu byť trochu drsní, takže ak sa ľahko urazíte, toto nie je pre vás to pravé miesto. Ale vo svojej kariére som nestretla veľa podvodníkov. Celkovo boli všetci v podstate dobrí. Pracovný čas môže byť náročný, ale celkovo je to zábava," dodáva Austrálčanka. 

Viac o téme: KamiónVodičkaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu