Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tehotná blondínka si chcela spraviť krásne FOTO na pamiatku: Ale stalo sa niečo, čo vôbec nečakala

(Zdroj: TikTok/kyliekatich)

SALT LAKE CITY - Nastávajúca mamička z Utahu ukázala, že tehotenské fotenie sa môže skončiť skutočne nešťastne. Na radu svojho manžela sa rozhodla pózovať na pláži. Nešťastnou náhodou ju ale zaplavila vlna. Ľudia TikTokerke vtipne odkázali, že pokiaľ sa jej manželovi nepodarilo urobiť dobrú fotku, má sa s ním rozviesť.

Kaylie Katichová, ktorá začiatkom tohto roka porodila dcérku Esti, zverejnila na TikToku vtipný príspevok. Zachytáva tehotenské fotenie pod réžiou jej manžela - fotografa Alexa. Mladá žena na záberoch pózuje na pláži v bikinách. Dokonale vidno jej tehotenské bruško. Fotografovanie však nešlo úplne podľa plánu, tak Alex navrhol, aby sa presunuli na breh. Kaylie ale nečakane zaplavila prichádzajúca vlna. 

@kyliekatich ILL NEVER GET OVER THIS WIPE OUT HAHAHA WHY DID IT COME SO FAST AND FULL OF VENGEANCE #maternityphotoshoot ♬ Still Don't Know My Name - Labrinth

Video získalo 1,7 milióna pozitívnych reakcií. V komentári jeden z užívateľov Katichovej zo žartu odkázal, že ak sa jej manželovi nepodarilo urobiť dobrú fotku, mala by sa s ním rozviesť. Neskôr sa ukázalo, že Alex skutočne urobil niekoľko skvelých záberov. Mnohí jeho prácu pochválili a priznali, že výsledné zábery stoja za incident s neočakávanou vlnou.

Viac o téme: TrapasTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu