Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Tehotnej žene (28) robili ultrazvuk: Keď sa pozrela na obrazovku a zbadala dieťa, vydesila sa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CHARD - Tehotná Britka mala strach zo svojho "démonického" dieťaťa. Sonografické vyšetrenie totiž odhalilo, že nenarodené dieťa vyzeralo ako zlovestná kreslená postavička z hororového seriálu. Žena prezradila, že jej dcérka si démonickú povahu zachovala aj po narodení.

Dvadsaťosemročná Jade Boylandová z anglického grófstva Somerset bola nadšená, že konečne uvidí svoje bábätko na vyšetrení. To, čo uvidela, ju však zaskočilo a priznala, že svojho dieťaťa sa zľakla. Vyzeralo totiž ako postava z kresleného hororového seriálu s názvom Salad Fingers. 

 

Uma mulher grávida ficou assustada ao se deparar com resultados de um ultrassom realizado a fim de conhecer o próprio...

Posted by Metrópoles on Friday, April 8, 2022

Lekár ju však ubezpečil, že všetko je v poriadku. Krátko nato sa sa narodila malá Lydia Elwoodová.  Jade svoju dcérku žartovne nazýva "démonickým dieťaťom" a tvrdí, že jej osobnosť dokonale sedí k tomuto pomenovaniu. "Zachovala si svoju démonickú osobnosť, je rovnaká. Sedem rokov pekla," zavtipkovala. Po zdieľaní strašidelného záberu v skupine na Facebooku ho neznámi ľudia vtipne komentovali. "Panebože, to sú pazúre? Dnes v noci budem mať nočné mory," komentoval jeden z užívateľov. 

Lekárka, ktorá ma vyšetrovala, sa začala smiať. "Najskôr ma to vystrašilo, nevedela som, či je to normálne," priblížila Boylandová, ktorá v súčasnosti čaká už svoje tretie dieťa. Lydia bola jej prvým  potomkom, preto sa na snímku z vyšetrenia veľmi tešila.

Viac o téme: UltrazvukDémonTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu