Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Kráska rada odhaľuje svoje prednosti: Keď ľudia zistia, koľko má rokov, sú v šoku

(Zdroj: TikTok/catia_carla)

SAO PAULO - Brazílčanka, ktorá pravidelne predvádza svoje ploché brucho v crop topoch, ohromila fanúšikov na TikToku, keď prezradila svoj vek. Niektorí ľudia považujú jej dcéru za jej sestru. Táto žena je dôkazom toho, že vek je skutočne iba číslo.

Tia Catia Carla sa na svojom profile na TikToku podelila o video, v ktorom predvádza svoje tanečné pohyby. Vo videu ukázala svoje závideniahodné ploché brucho v ultra krátkom tričku a rifľových šortkách. Jedného z jej fanúšikov zaujímalo, koľko má rokov. 

Ďalší z jej sledovateľov na základe videí na TikToku zistil, že Tia má 45 rokov. Nato sa v komentárovej sekcii rozpútala živá diskusia, pretože takmer nikto by jej netipoval viac ako tridsať. "Myslel som si, že má 26 - 27 rokov. Sakra," napísal jeden z užívateľov. "Nezáleží na tom, koľko má rokov. Je pekná. Bodka," uviedol ďalší. 

V ďalšom videu Carla prezradila, že vyzerá tak mlado, že si ju ľudia niekedy mýlia so súrodencom svojej dcéry. "Keď sa ma pýtajú, či sme sestry," okomentovala zábery. Jej dcéra je pritom od nej o 23 rokov mladšia. 

Viac o téme: VekElixír mladosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu