Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bratia dvojičky tvdia, že sa stretli s mimozemšťanmi: FOTO záhady z apríla 2016

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

KEMPSTON - Britské dvojičky Philip a Ronald Kinsellaovci tvrdia, že sa viackrát stretli s mimozemšťanmi. Zároveň sú presvedčení o tom, že existuje dostatok dôkazov o existencii mimozemských civilizácií. Verejne sa však o nich nehovorí, pretože táto téma je stále tabuizovaná.

Bratia z anglického Kempstonu sa podelili o svoje zážitky s mimozemšťanmi, s ktorými sa podľa vlastných slov prvýkrát stretli už ako trinásťroční, keď pozorovali striebornú guľu. Philip zároveň tvrdí, že ho v roku 1989 unieslo UFO. "Pamätám si, že som sedel u nás doma. Vzduch bol nabitý statickou elektrinou. Vzpriamili sa mi chlpy na chrbte, Ronnie sa dostal do tranzu, stuhol a zdvihol hlavu ku stropu." Potom ho vraj na palube vesmírnej lode skúmali plaziví mimozemšťania.

Bratia dvojičky tvdia, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojica tiež hovorí, že v júni 1998 videla vznášajúci sa objekt v tvare pyramídy. "Musí existovať dôvod, prečo sa to deje mne aj môjmu bratovi. Myslím si, že úrady vedia o mimozemšťanoch, ale nechcú vystrašiť ľudí," vyhlásil Philip, ktorý zdieľal zábery z ich štvrtého stretnutia v roku 2016. Vo výške zhruba tridsať metrov sa vraj vznášali tri biele obrovské objekty". Ronald doplnil, že "zvuk bol tlmený, ako keby husto snežilo". Skeptikom posielajú odkaz, že veľmi dobre vedia, čo videli. "Je to tabuizovaná téma a čím hlbšie kopete, tým je voda mútnejšia." 

Údajné UFO z 9. apríla 2016
Zobraziť galériu (3)
Údajné UFO z 9. apríla 2016  (Zdroj: profimedia.sk)

Mimozemšťanov sa týka aj správa o UFO, ktorú zverejnilo ministerstvo obrany USA. Deväťstranový dokument mal objasniť celú problematiku, ale verejnosť nebola s jeho obsahom spokojná, pretože v ňom boli uvedené všeobecne známe skutočnosti. Išlo totiž o skrátenú verziu pôvodnej správy. Medzi členmi Kongresu sa údajne uskutočnil tajný brífing a zo záznamu pre verejnosť boli zmazané  niektoré informácie.

Viac o téme: MimozemšťaniaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu