Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Psík Darli bude mať svoju prvú tlačovú konferenciu

(Zdroj: Bleskovky.sk)

BRATISLAVA - Prvý DARLI DAY sa uskutoční v obrovskom DARLI DOG bielom stane, ktorý bude aj kvôli prípadnému nepriaznivému počasiu postavený na drevenom pódiu s ružovým kobercom.

Interiér bude bohato vyzdobený ružovými baldachýnmi a ďalšími pestrými doplnkami balónmi, kvetmi, lampami, vázami a množstvom obrázkov psíka DARLIHO. Atmosféru spríjemnia obrazovky s rôznymi prezentáciami.

Okrem priestoru pre usporiadateľov a novinárov bude v stane umiestnený aj exkluzívny fotoateliér, kde sa uskutoční profesionálne fotenie svetovej celebrity - psíka DARLIHO na titulnú stranu prvého slovenského exkluzívneho psieho kalendára. V našom stane nebude chýbať ani DARLIHO luxusné ružové sedenie a pre návštevy bohaté občerstvenie nielen pre psích, ale aj ľudských hostí. Banketové stoly s občerstvením budú pripravené aj pre novinárov a všetky prítomné média.

PRVÁ TLAČOVÁ KONFERENCIA - USPORIADANÁ PSÍKOM DARLIM sa začne o 11.00 h. Na tlačovej konferencii budú predstavené všetky exkluzívne projekty venované svetu psov, módna prehliadka, kalendár, anketa pes roka a iné.

"DARLIHO POMOCNÁ LABKA" to je vôbec prvý deň na Slovensku, kedy psík DARLI usporiada finančnú zbierku. Vyzbieranú sumu za prítomnosti médií odovzdáme zástupcovi Slobody zvierat.

Darinu Ďurianovú-Šipošovú v svetovej premiére predstavíme ako moderátorku medzinárodného multimediálneho dog-stylového magazínu, ktorý je určený pre psov a ich majiteľov. Počas celého historicky prvého DARLI DAY sa uskutoční aj premiérové exkluzívne nakrúcanie do tejto dog stylovej relácie.

Na tejto prestížnej akcii, po prvýkrát na Slovensku, spojíme nielen majiteľov psov, ale aj fanúšikov psej Star DARLIHO, ktorý je obľúbený na celom svete. Všetci zúčastnení budú mať možnosť vyfotografovať sa s DARLIM a zaregistrovať sa do jeho agentúry.

Ide o historicky prvé podujatie, na ktorom oficiálne oznámime vznik prvej modelingovej agentúry pre psov - DDA Darli Dog Agency, rovnako ako aj prvého psieho medzinárodného dog-stylového magazínu a tiež špecializovaného internetového portálu.

Po celý deň bude DARLI v stane vítať svojich hostí - slovenské celebrity so svojimi miláčikmi, ako sú Fero Mikloško, Monika a Fedor Flašíkovci, Beáta Králiková, Oliver Andrášy, Elena Vacvalová, Oľga Záblacká, Desana Dudášová, Andy Timková, Robo Papp, Zdena Studenková, Erika Judínyová, Zdenka Predná a Šarkan, Jana Hospodárová, Juraj Slezáček, Emma Tekelyová, kaderník Paviel, Ivana Christová, Lenka Hriadeľová-Čviriková, manželia Hroncovci a mnohí ďalší, ktorí prijali a potvrdili naše pozvanie.

Svoju sestru príde podporiť aj Marianna Ďurianová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu