Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Dievčinu v noci strašili záhadné zvuky: Keď zistila, odkiaľ pochádzajú, ostala zdesená

(Zdroj: TikTok/rosiduh)

WASHINGTON - Užívateľka sociálnej siete sa domnievala, že v jej spálni straší. Po nainštalovaní aplikácie na zachytávanie zvukov a bezpečnostnej kamery sa síce jej predtucha nenaplnila, ale niečo sa predsa len dozvedela a veľmi ju to znepokojilo.

Nemenovaná dievčina zo Spojených štátov zostala ako obarená po tom, ako zistila, že ju chodí v noci strašiť matka jej priateľa. V minulosti zverejnila na TikToku viacero príspevkov, v ktorých uvádza, že v jej spálni pravdepodobne straší. Zistila to, keď si stiahla aplikáciu na zachytávanie zvukov, pretože ju zaujímalo, či v noci chrápe. V zázname však počula hlas, ktorý jej hovoril, že chce, aby nežila a adresoval jej slová plné nenávisti. "Počula som, ako mi niekto hovorí, že som škaredá a ako ma nenávidí," hovorí užívateľka s tým, že toto sa dialo asi tri dni za sebou. 

Neskôr sa preto rozhodla umiestniť v spálni kameru. Po niekoľkých dňoch zostala v šoku, keď videozáznam odhalil, že spomínaný duch je skutočnosti priateľova matka, ktorá k nej vždy bola a aj stále je veľmi milá. "Na zázname vidno, ako vchádza do izby. Najskôr som si myslela, že niečo hľadá," vysvetľuje autorka videa.

Až keď sa žena naklonila nad jej posteľ a prihovárala sa jej, tak všetko pochopila a odhalila identitu neznámej entity. Priateľova matka býva v ich dome odvtedy, ako ju prepustili z väzenia. K tomu, čo robí svojej potenciálnej neveste, sa doteraz nevyjadrila. 

Viac o téme: DuchSvokra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu