Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Inštinkt donútil dievčinu navštíviť jej priateľa: To, čo našla v jeho dome, ju dorazilo

(Zdroj: TikTok/jamswizzle)

PERTH - Mladá žena z austrálskeho mesta Perth sa s užívateľmi TikToku podelila o mimoriadne nepríjemný zážitok. Nedávno šla navštíviť svojho priateľa, no naskytol sa jej pohľad, ktorý odhalil krutú pravdu. Jej podozrenie sa potvrdilo.

Jaime Elaine Tiedtkeová apeluje na ostatné ženy, aby dôverovali svojim inštinktom. Ten jej ju nesklamal. Vo videu zverejnenom na TikToku prezradila, že sa nedávno zobudila o štvrtej ráno so silnou potrebou navštíviť svojho priateľa. Mala kľúč, takže sa dovnútra vpustila sama. Jej podozrenie sa, bohužiaľ, potvrdilo. V posteli totiž našla svojho partnera s iným dievčaťom. "Mala som pocit, že ma podvádza, tak som zašla k nemu domov a našla ho v posteli s inou," uviedla. 

@jamswizzle

Trust yo gut ladies

♬ Crazy - Patsy Cline

Neskôr priblížila, že jednoducho nemohla spať a musela sa ísť pozrieť do domu teraz už svojho expriateľa. "Bum, dievča v jeho posteli. Pomyslela som si, čo teraz asi spravím? Tak som ich odfotila."  

Dvojica sa podľa očakávania rozišla. Mladík sa Jamie ale neospravedlnil ani jej vôbec nevysvetlil, čo sa vlastne stalo. Odvtedy o ňom nepočula. Teraz už ale aspoň vie, že sa môže spoľahnúť na svoj šiesty zmysel, ktorý jej hovoril, že niečo v jej vzťahu nie je v poriadku. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu