Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Kaderníčka zverejnila najhoršiu vlasovú katastrofu, akú kedy videla: Zákazníčku musela odmietnuť

(Zdroj: TikTok/thequeenofblondessalon)

MIAMI - Kaderníci majú nepochybne množstvo zaujímavých príbehov, ktoré zažili počas skrášľovania svojich zákazníkov. S jedným sa podelila jedna kaderníčka, ktorá musela odmietnuť starostlivosť o vlasy jednej zo zákazníčok. Veľmi si totiž poškodila vlasy ich odfarbovaním.

Kaderníci si väčšinou vedia poradiť s rôznymi vlasovými katastrofami - od rozstrapkaných končekov po spálené vlasy od žehličky. Táto znepokojená kaderníčka je však dôkazom, že niekedy si nevie rady ani ten najskúsenejší odborník. Vo svojom videu zverejnenom na TikToku kaderníčka prezradila, ako musela odmietnuť jednu zákazníčku. Do jej salónu prišla s extrémne poškodenými vlasmi, ktoré spôsobilo ich odfarbovanie. Kaderníčka bola z ich stavu priam šokovaná. 

Kalifornská štylistka, ktorá si hovorí Blond Beast z Miami, vo videu nadvihuje časti vlasov svojej zákazníčky a ukazuje rozsah škody. "Aby som bola úprimná, bola som šokovaná. Táto zákazníčka si bieli korienky už naozaj veľmi dlho." Následne vysvetlila, že kaderníčka jej zákazníčky sa odsťahovala z mesta, preto musela zájsť k inej. Jej práca však nedopadla úplne najlepšie. Nešťastníčka sa preto obrátila na dotyčnú kaderníčku, ktorá jej ale nedokázala pomôcť. 

Niektorí užívatelia poznamenali, že kaderníčka si ženine vlasy nemala nakrúcať, ak mala v pláne poslať ju preč. Na druhej strane sa ozvali tí, ktorí s takýmto rozhodnutím súhlasili a dodali, že aj kaderníci sú len ľudia a nedokážu robiť zázraky. Takéto video môže, navyše, slúžiť ako odstrašujúci príklad. 

Viac o téme: KaderníčkaVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu