Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Toto zažiť na rande, prepadli by ste sa od hanby: Dievčina zverejnila trápny incident

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Spoluzakladateľka aplikácie Fourplay double dating Julie Griggsová zverejnila módne faux pas, ktoré ju prekvapilo na prvom rande. V týchto dôležitých okamihoch totiž zlyhali nohavice, ktoré mala oblečené, keď začali doslova odpadať z tela ako koža z hada.

Julie Griggsová pobavila užívateľov vtipným príspevkom, v ktorom pózuje v roztrhaných kožených nohaviciach. Vyrazila v nich na prvé rande, pretože bola presvedčená o tom, že v nich vyzerá skvele a chcela urobiť dobrý dojem. Štýlové nohavice sa však na nej začali rozpadať. Vo videu zverejnenom na TikToku so smiechom ukazuje poškodenie svojho kedysi obľúbeného módneho kúsku. 

"Myslel som si, že sme sa všetci od Rossa (postava z Priateľov, pozn. red.) naučili, že nemáme ísť na rande v kožených nohaviciach," zavtipkoval jeden z užívateľov. Druhý si zas zaspomínal na svoju vlastnú nepríjemnú skúsenosť, keď sa mu kožená taška rozpadla počas letu. 

Griggsová odmietla povedať, kde nohavice kúpila. V následnom videu však objasnila, že už majú najmenej päť rokov, veľmi dobre jej slúžili, až do momentu, kedy sa rozpadli. Podľa nej to nie je chyba značky, len si vraj jednoducho potrebuje obnoviť zimný šatník. Pokiaľ ide o samotné rande, nikto si nehodu s jej nohavicami, našťastie, nevšimol.

Viac o téme: RandeTrapasNohavice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu