Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Kráska (34) po nosení tohto typu podprsenky prežívala peklo: Choroba z nej vysala život

Americká modelka Brooklyn Deckerová
Americká modelka Brooklyn Deckerová (Zdroj: TASR/Rich Fury/AP/Invision)

NEW YORK - Manželka bývalej tenisovej hviezdy Andyho Roddicka prezradila, ako sa u nej objavilo nepríjemné ochorenie. Všetky ženy by si mali odteraz dávať veľký pozor a zbystriť zrak pri nákupe spodnej bielizne. Niekdajšia modelka sa zmenila na nepoznanie. Z celej situácie viní jedine seba.

Brooklyn Deckerová (34) otvorila tému, o ktorej sa jej rozpráva len veľmi ťažko. S manželom Andy Roddickom majú dve deti, šesťročného Hanka a o dva roky mladšieho Stevieho. V rozhovore pre People prezradila, ako ju osem mesiacov po pôrode postihla mastitída (zápal prsníka). Zvyčajne je vyvolaná zablokovaním mliečnych žliaz počas dojčenia a sprevádzajú ju silné bolesti prsníkov, vysoké teploty a opuch. Príčinou môžu byť "nevyprázdnený" prsník, prípadne nosenie tesnej podprsenky alebo podprsenky s kosticami. 

Brooklyn nevedela, že posledná možnosť bola v jej stave pre telo veľmi zlá voľba. "Nevedela som, že podprsenky s kosticami môžu vyvolať zápal pŕs a ovplyvniť tak dojčenie. Moja chyba, mala som to vedieť," vyjadrila sa.

Pre túto negatívnu skúsenosť začala Deckerová vyrábať domáce súpravy pre kamarátky, aby sa tak vyhli problému, ktoré ona zažívala po pôrode. "Ľudia o tom väčšinou nehovoria. Dúfam, že to aspoň sčasti zmením," vyslovila na záver svoje želanie. 

Viac o téme: Prsia MastitídaBrooklyn Decker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu