Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Žena opitá zaspala vedľa morčaťa: Keď sa ráno zobudila a pozrela do zrkadla, utrpela šok

(Zdroj: TikTok/garasullivan)

BELLEVUE - Táto kaderníčka sa ráno prebudila s úplne novým účesom bez toho, aby pohla čo i len prstom. O novú frizúru sa totiž postaralo jej morské prasa, ktoré jej počas spánku odhryzlo ofinu. S novým účesom sa podelila na TikToku, kde jej milé video rozosmialo množstvo ľudí.

Dvadsaťdeväťročná Gara Sullivanová z Kentucky vo svojom videu vysvetlila, že sa vrátila domov z večere pred Dňom vďakyvzdania a pod vplyvom alkoholu sa rozhodla pritúliť sa k svojmu domácemu morskému prasiatku Dixie, ktoré ležalo na podlahe. Gara tvrdo zaspala. Keď sa nasledujúce ráno zobudila a pozrela do zrkadla, nemohla uveriť vlastným očiam. Zistila totiž, že Dixie jej odhrýzla predné vlasy, ostali jej len jemné zvyšky ofiny. 

@garasullivan

 

♬ Oh No - Kreepa

"Vlasy boli priamo tam na podlahe. Dixie ich ani neprehltla. Necítila som nič, bola som úplne mimo. Bola noc pred Dňom vďakyvzdania a ja som dosť veľa pila," vysvetlila mladá Američanka. Ďalej uviedla, že morča má tri roky zvyčajne je v klietke. "Morčatá hryzú do veľa náhodných vecí, ale, našťastie, sú zvyčajne vo svojej klietke. Nikdy predtým však ešte nehrýzla moje vlasy." Sullivanová aj napriek katastrofe na svojej hlave Dixie zbožňuje. "Dixie je veľmi milá, rada sa mazná. Veľa spí a nehryzie ma. Moje ďalšie dve morčatá sú zlé a hryzú," dodala. 

@garasullivan

Nakey girl

♬ original sound - Gara Sullivan

Je iróniou, že Dixie je bezsrsté plemeno morčaťa, preto Gara vtipne poznamenala, že morča pravdepodobne žiarlilo na jej kučery. Pobavení užívatelia súhlasili. "Povedala si, že keď nemôže mať vlasy, potom ich nemôžeš mať ani ty," napísala jedna osoba. "Je to polnočný holič," skonštatovala ďalšia. 

Viac o téme: MorčaKaderníčkaVlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu