Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mladíka vydesil záznam z domovej kamery: To čo je, preboha, na VIDEU?!

(Zdroj: Youtube/Dogtooth Media)

HERTFORDSHIRE - Obyvateľa anglického grósftva Hertfordshire vyrušilo v noci pri sledovaní televízie niečo nezvyčajné. Pohľad na úkaz odohrávajúci sa na oblohe mu takmer vyrazil dych. Po zverejnení videa niektorí užívatelia priznali, že ich zábery poriadne zaskočili.

VIDEO Matku vyrušovalo v noci záhadné zvonenie zvončeka: Keď zistila, kto je vinníkom... to je gól!

Matt Doughty koncom októbra pozeral televíziu so svojím kamarátom Kevinom Barrittom, keď mu zrazu v telefóne zazvonilo upozornenie z jeho inteligentného zvončeka na vchodových dverách, ktoré signalizovalo, že sa vonku deje niečo nezvyčajné. Zostal poriadne ohromený, keď uvidel, ako sa na oblohe odohráva scéna s neidentifikovaným lietajúcim objektom s troma jasnými svetlami žiariacimi do tmy.

Okamžite zavolal otcovi, ktorý je veľkým fanúšikom lietania. Ten skontroloval online letecký sledovač a povedal mu, že na ňom nie je nič, čo by mohlo súvisieť s leteckou dopravou. "Nepočul som zvonček, len som dostal upozornenie. Pozrel som sa na záznam a prehral som si ho. Bolo ticho. Na nebi boli tri svetlá a mne to prišlo naozaj divné," uviedol Matt. Jeho video si pozreli tisícky ľudí, ktorí priznali, že tiež nechápu, čo sa v osudný deň dialo na oblohe. 

Viac o téme: UFONeidentifikovateľný lietajúci objekt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu