Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Kráska (27) nemá kamarátky, pretože ich muži ju neustále balia: Chceli by ste mať takúto priateľku?

(Zdroj: TikTok/moriahmillsss)

NEW YORK - Modelka prezradila, že nemôže mať kamarátky, pretože ich partneri s ňou neustále flirtujú. Je to tak vraj preto, lebo je príliš sexi. Nedostatok priateliek jej však neprekáža, pretože je zaneprázdnená rôznymi ponukami zo strany mužov, ktorí s ňou chcú byť.

Dvadsaťsedemročná Moriah Millsová z New Yorku sa označila za samotárku, ktorá nikdy nemala ani jednu kamarátku. V nadväzovaní priateľstva s inými ženami jej podľa vlastných slov bráni príliš atraktívny vzhľad. "Vždy som bola sama, trochu samotárska a preferujúca vlastnú spoločnosť. Neverím ľuďom a netrápim sa preto, že nemám najlepšiu kamarátku. Kedysi ma to trápilo, ale teraz jednoducho milujem samú seba," hovorí.

Modelka, ktorá sa pravidelne delí o zábery zo svojho života so svojimi 101 000 sledovateľmi na Instagrame, uviedla, že väčšina žien ju odsudzuje, pretože sa hneď zapáči ich partnerom či manželom. "Ich partneri ma chcú. Som super milá, ale možno majú pocit, že som namyslená kvôli tomu, ako vyzerám. Nemôžu sa viac mýliť. Držím sa veľmi pri zemi," vysvetľuje. Ďalej prezradila, že v škole bola hanblivá a ťažko si hľadala priateľov, preto na sebe začala tvrdo pracovať a spoliehať sa len na seba. 

@moriahmillsss #malibubarbie #fyp #sheincares ♬ High Fashion (feat. Mustard) - Roddy Ricch

Napriek tomu si Millsová nerobí starosti s tým, že by s ľuďmi mohla tráviť viac času, pretože jej nechýbajú ponuky zo strany mužov. Miluje romantiku, víno a večere. Nikdy vraj netrpí nedostatkom mužských obdivovateľov, ktorí by ju vzali von. Tiež vysvetlila, že ľudia sú vždy prekvapení, keď zistia, že nemá takmer žiadnych priateľov.

"Vďaka práci v hudobnom priemysle a modelingu si ľudia vždy myslia, že budem mať veľký sprievod, ale ja ho nemám. Väčšina ľudí, s ktorými sa priatelím, sú muži," dodala Moriah. 

Viac o téme: ModelkaMoriah Mills
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu