Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Túto brunetku by ste si na ulici ani nevšimli: Z jej VIDEA padla ľuďom sánka, neskutočná premena!

(Zdroj: TikTok/amberscholl)

LOS ANGELES - Známa autorka TikTok videí Amber Schollová čelí kritike za to, že zámerne používa silný mejkap a upravuje svoje príspevky tak, aby vyzerala ako niekto úplne iný, navyše ešte s tmavšou pleťou. Ona však tvrdí, že jej to vôbec nevadí. Dôkazom jej aj jej posledné video, na ktorom sa z neupravenej nenápadnej brunetky vykľuje nádherná zmyselná Afroameričanka.

Skrášľovanie fotografií a používanie filtrov je už pomerne bežný jav. Niektorí ľudia si pomocou nich dokážu vytvoriť na sociálnych sieťach falošnú identitu. Touto problematikou sa zaoberal v roku 2010 dokument Catfish a podľa neho bol neskôr pomenovaný aj jav, kedy ľudia na sociálnych sieťach predstierajú, že sú niekto iný. Neskôr sa začal používať aj termín "Blackfishing", pri ktorom robia belošky všetko pre to, aby ich pleť pôsobila na fotografiách a videách tmavším dojmom. 

@amberscholl omg i look so different which look is ur fav?? (ps thx for the makeover @xepherwolf ) #styleswap #transformation ♬ No Guidance (Remix) - Quise UE

Kritike za takéto správanie čelí aj Amber Schollová, ktorá sa vraj líči a používa rôzne filtre, aby jej pokožka bola tmavšia. Nedávno zverejnila video, na ktorom prejde skutočne šokujúcou premenou. Na začiatku príspevku je zachytená, ako si nenalíčená v župane pospevuje hit od Doja Cat, na konci sa však zmení na nádhernú černošku vo vyzývavom outfite. Video tak opäť raz vyvolalo búrlivé reakcie užívateľov. 

@amberscholl poof #catfishing ♬ need to know x goosebumps longer version DJ Lilli - DJ Lilli
Viac o téme: PremenaCatfishing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu