Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Vodička (32) dostala pokutu, hoci parkovala na svojom mieste! Nepochopiteľná reakcia firmy

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

WORCESTER - Nahnevaná vodička, ktorá dostala pokutu sto libier (116 eur) za parkovanie na svojom určenom mieste, sa chce súdiť. Na parkovanie na danom mieste má totiž povolenie. Firma, ktorá spravuje bytový dom nad parkoviskom, sa o prípad nezaujíma. Vodička napriek tomu odmieta ustúpiť.

Laura Armstrongová minulý mesiac odparkovala svoju Toyotu Aygo v parkovisku bytového domu vo Worcesteri, kde býva. Tvrdí, že povolenie na parkovanie umiestnila na viditeľné miesto v aute. Keď sa však na druhý deň vrátila, našla si pokutu. Povolenie totiž skĺzlo z palubnej dosky. Vodička si myslela, že nebude mať žiadny problém s odvolaním a stornovaním pokuty, pretože je majiteľkou parkovacieho miesta. Po tom, čo zistila, že firma, ktorá jej ju udelila, nemá záujem vec riešiť, však zostala v šoku. 

FOTO Vodička (32)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Britka teraz tvrdí, že ak pokutu nezrušia, obráti sa na súd. V jej nájomnej zmluve údajne nie je žiadna zmienka o potrebe povolení na parkovanie. "Povolenie sa zošmyklo z palubnej dosky. Na druhý deň ráno, keď som prišla k svojmu autu, som si našla pokutu," hovorí. Myslela si, že keď vysvetlí, že je majiteľkou bytu, ku ktorému je parkovacie miesto pridelené, pokuta bude zrušená. Ale mýlila sa. "Povedali, že nie, že nebude zrušená. Kontaktovala som firmu, ktorá spravuje byt a ani ich to nezaujímalo," pokračuje. 

FOTO Vodička (32)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tridsaťdvaročná Laura ďalej uviedla, že nechápe, prečo je vôbec potrebné spravovať parkovisko, keď je prístupné len pre obyvateľov domu. Spoločnosť Parking Control Management Ltd preto požiadala, aby právne dokázali, že jej pokuta je oprávnená, no odvtedy sa jej už neozvali. Vodička sa ale odmieta vzdať. "Som naozaj nahnevaná, že je niečo také dovolené. Ak odmietnu ustúpiť, obrátim sa na právnika," dodala. 

Viac o téme: ParkovanieVodičPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu