Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Dievčina dostala brutálne úprimnú správu od starého otca (91) o svojom milostnom živote

(Zdroj: TikTok/meganelizabeth1016)

LOS ANGELES - V niektorých rodinách nie je milostný život jej členov žiadnym tajomstvom. Podobne to zrejme vníma aj starý otec istej dievčiny, ktorej poslal správu ohľadom jej sexuálneho života. Myslel to určite dobre, no zároveň ju tým dostal do poriadne trápnej situácie.

Megan Elizabethová zdieľala na TikToku video, v ktorom ukázala správu od svojho 91-ročného starého otca. Pýtal sa jej na sexuálny život. "Toto je dedko. Čítal som článok, v ktorom sa písalo, že ak si do 29 rokov nenájdete životného partnera, s najväčšou pravdepodobnosťou zomriete sami. O tri mesiace máš narodeniny. Len som ti to chcel dať vedieť. S láskou, dedko," znela správa.

@meganelizabeth1016

Shhhh…. He will never know ##ilied ##grandpa ##thanks ##thanksgrandpa ##blesshim ##foreversingle ##millennial ##family ##toxictiktok ##fy ##foryou

♬ Can You Feel the Love Tonight - Boyce Avenue & Connie Talbot

Je pochopiteľné, že Megan sa nezmohla na inú odpoveď ako len strohé "vďaka". Tým však starý otec ani zďaleka neskončil. "Megan, toto je dedko. Dúfam, že si udržíš svoju hmotnosť a opäť nepriberieš. Pamätaj, srdcové choroby v našej rodine majú históriu," pokračoval čiperný dôchodca so svojimi radami. A ani týmto sa to ešte neskončilo. Neskôr si prečítal aj znepokojujúci článok o nebezpečnom pití a vnučke napísal: "Ahoj Megan, toto je tvoj dedko. Dúfam, že toho veľa nepiješ. Videl som v správach, že predaj alkoholu rapídne stúpol, pretože mileniáli sú v depresii. Veľmi ťa ľúbim, dedko."

VIDEO Vnučka nevedela s autom vyjsť na rušnú cestu: Keď uvidíte, čo spravil jej dedko...

Toto bolestivo úprimné, ale starostlivé správanie starého muža ľudí dohnalo k záchvatom smiechu.  "Ľudia nad 85 rokov by mali byť schopní povedať, čo chcú. Milujem vaše odpovede na jeho správy," napísal jeden z komentujúcich. "Zbožňuje ťa a len sa snaží uistiť, že budeš v poriadku, akonáhle bude preč," dodal ďalší.

Viac o téme: DedkoVnučkaStarý otec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu