Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Tragický koniec výletu s kamarátmi! Kráska (†32) doplatila na svoju vášeň

(Zdroj: Instagram/hike.sofi)

YUEN LONG - Byť influencerkou sa jej stalo osudným. Mladá žena z Hongkongu pri fotografovaní vodopádu spadla z takmer päťmetrovej výšky do silného prúdu. Napriek tomu, že jej priatelia okamžite zavolali pomoc, po príchode do nemocnice bola vyhlásená za mŕtvu.

Tridsaťdvaročná Sofia Cheungová sa minulú sobotu utopila v prameni Tsing Dai neďaleko mesta Yuen Long v Hongkongu. Hviezda Instagramu vyrazila s tromi kamarátmi, aby si užila pohodový deň v malebnom prírodnom parku Ha Pak Lai. Neskôr v ten deň sa fotila na okraji vodopádu, keď sa pošmykla, stratila rovnováhu a spadla do hlbokého prírodného bazéna pod sebou. 

Jej priatelia zavolali záchrannú službu, ktorá Sofiu previezla do neďalekej nemocnice. Po príchode ju však vyhlásili za mŕtvu. Oblasť Ha Pak Lai, ktorá sa nachádza v blízkosti hory Pineapple Mountain, je obľúbeným miestom turistov, najmä pri západe slnka.

Cheungová mala na Instagrame povesť odvážlivca. Často uverejňovala fotografie svojich riskantných dobrodružstiev na hranách útesov a vrcholkoch hôr. Jej posledná fotografia, zverejnená 9. júla, bola zahltená správami, aby odpočívala v pokoji.

Viac o téme: TragédiaHongkongSelfieInfluencerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu