Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Chlapík vybuchol od smiechu, keď zbadal spať manželku: To čo sa jej deje medzi nohami?!

(Zdroj: TikTok/gmen1990)

LOS ANGELES - Kratučké, ale vtipné TikTok video, ktoré nakrútil mladík menom Jeremy, má viac ako dva milióny pozretí. Užívatelia sa skvele zabávajú na tom, ako ich zmiatol chvost domáceho miláčika ležiaceho pod dekou so svojou paničkou.

Pohľad na nasledujúce video vyvoláva u užívateľov rôzne asociácie. Jeremymu Gumerovi sa totiž podarilo zachytiť moment, ktorý pripomína zábery z filmu pre dospelých. "Keď vrtenie chvostom tvojho psa nemohlo vyzerať horšie," okomentoval svoj príspevok, v ktorom zachytáva partnerku ležiacu na pohovke prikrytú dekou, keď sa jej zrazu v oblasti rozkroku začína dvíhať akýsi predmet podobajúci sa na sexuálnu hračku.

@gmen1990

##funnybear ##funn ##darkhumour ##doggy ##SimlishSessions ##tiktokindia ##funnyvideos ##SimlishSessions ##pets ##dirtylaundry ##dirtyheads

♬ original sound - Jeremy Gumerove

Deku pritom nezbedne nadvihuje pes odpočívajúci vedľa svojej majiteľky tým, že začal vrtieť chvostom. Je však ukrytý pod dekou a na prvý pohľad si ho všimne len málokto. Príspevok, ktorý má do dnešného dňa už takmer desať miliónov zhliadnátí, vyvolal množstvo vtipných komentárov. Viacerí užívatelia sa priznali, že im trvalo veľmi dlho, kým si uvedomili, že všetko spôsobil pes.  

Viac o téme: PesOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu