Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Dievčina si na ulici všimla dlhodobo zaparkované Porsche: Keď sa pozrela dovnútra... FUJ!

(Zdroj: TikTok/elizainlondon)

LONDÝN - Oči milovníkov drahých nadupaných áut musia zaplakať pri pohľade na video istej Elizy nakrútené v Londýne. Zábery totiž zachytávajú zbedačený interiér čierneho Porsche, ktoré stojí opustené vo vychytenej štvrti St John's Wood už niekoľko mesiacov.

Kanaďanka Eliza žije v súčasnosti v Londýne, keď si neďaleko svojho bydliska všimla čierne Porsche, ktoré dlhodobo parkuje na jednom mieste a očividne ho už dlhší čas nikto nepoužíval. Jej zvedavému oku neunikol najmä interiér plný plesne, ktorá pokrýva vnútornú časť dverí, sedačky a riadiacu páku.

@elizainlondon

More than happy to take this off your hands if it’s too much work #fyp #london #momoneymoproblems

♬ original sound - elizainlondon

Po zverejnení záberov zúboženého interiéru luxusného vozidla sa začali množiť rôzne špekulácie. Mnohí užívatelia vyjadrili poľutovanie nad tým, že také nádherné auto postretol takýto smutný osud. "Majiteľ možno zomrel na covid alebo uviazol počas pandémie kdesi v zahraničí a nemôže sa teraz vrátiť," špekuluje jeden z nich. Ďalší zas tvrdí, že s kabrioletmi sa to občas stáva. "Zostávajú vonku mesiac alebo dva. Nie sú vzduchotesné a vniká do nich vlhkosť," vysvetľuje. Medzi komentármi sa objavilo aj príslovie, ktoré hovorí, že "bohatí si môžu dovoliť byť neopatrní". 

Viac o téme: Porsche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu