Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muža zobudila zo spánku strašná rana: Keď zistil, čo na neho padlo, nechcel veriť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ELK MOUND - Niektoré prebudenia sú príjemnejšie, iné práve naopak. Svoje o tom vie muž z amerického Wisconsinu, ktorý dostal poriadne ľadový budíček. Priamo cez strop jeho spálne sa totiž prepadol kus ľadu s hmotnosťou takmer šesť kilogramov. Keby dopadol o pár centimetrov ďalej, obyvateľa by pravdepodobne zabil.

Predstavte si, že pokojne spíte v pohodlí svojej postele a zrazu vás zobudí obrovský kus ľadu. Presne toto sa stalo Kenovi Millermonovi z mestečka Elk Mound, ktorého prebudila studená masa s hmotnosťou 5,7 kilogramu. Ležal v posteli, keď ľad sa prepadol cez strechu až do spálne.

"Minulo ma to naozaj len o chlp," povedal Millermon. Je si vedomý toho, že keby ťažký kus ľadu dopadol o pár centimetrov bližšie alebo ďalej, mohol ho zabiť. Zvuk dopadajúceho ľadu dokonca prirovnal k výbuchu brokovnice. Nepochybne išlo o poriadne šokujúce a nepríjemné prebudenie.

Pôvod ľadu zostáva záhadou. Národná meteorologická služba v Chanhassene v štáte Minnesota informovala, že v oblasti neboli v to konkrétne ráno dostatočne silné búrkové mraky na to, aby spôsobili krupobitie o veľkosti ľadového bloku. Zdá sa teda, že Ken nikdy nezistí, odkiaľ sa ľad vzal.

Viac o téme: Ľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu