Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Hrôza počas nočnej služby: Strážnici nechceli veriť tomu, čo videli! Kráčalo to k nim

(Zdroj: TikTok/rananas007)

MONTREAL - Bezpečnostná hliadka v Kanade zažila skutočne strašidelnú pracovnú zmenu. Na video sa im podarilo zachytiť neidentifikovateľnú postavu, ktorá sa v tme blížila k ich autu. Podľa niektorých ide o skinwalkera, čarodejnicu z indiánskych legiend, ktorá sa dokáže premeniť na zviera.

TikTok užívateľka známa ako rananas007 uverejnila zábery, z ktorých skutočne mrazí. Podarilo sa jej ich nakrútiť počas pracovnej zmeny v bezpečnostnej hliadke medzi 20:00 a 8:00 hodinou. Na videu je vidieť zvláštnu humanoidnú postavu kráčajúcu smerom k ochrankárom. "Čo to do pekla je?" pýta sa jeden z nich. 

@rananas007

What is that?!? #rezsecurity #rez #native #fyp #night #security #foryoupage

♬ original sound - Roch Bananas

Nie je jasné, čo presne sa im podarilo zachytiť. Niektorí ľudia sa domnievajú, že išlo buď o ducha, alebo dokonca Bigfoota - mýtického tvora, ktorý údajne žije v Severnej Amerike. Jednou z najrozšírenejších teórií v komentároch však bolo, že ochrankári narazili na skinwalkera, desivého tvora pochádzajúceho z indiánskej kultúry. Podľa kmeňa Navaho je skinwalker typ zlej čarodejnice s transformačnými schopnosťami. Pomocou nadprirodzených síl je schopný premeniť sa na akékoľvek stvorenie.

@rananas007

We went back #rezsecurity #rez #nativetiktok #night #latenightdrives #fyp #foryoupage

♬ original sound - Roch Bananas

V ďalšom videu vidno, ako záhadné stvorenie kráča kúsok od auta ochrankárov po poľnej ceste. "Išli sme na zadnú cestu tou istou bránou, niečo sme videli a pokúsili sme sa cúvať do poľa, ktoré sme videli za nami," priblížila TikTokerka. Toto video užívateľov ešte viac znepokojilo. "Ja tam ani nie som a bojím sa," poznamenal jeden z nich.

Viac o téme: DuchZáhadaSkinwalker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu