Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blondínka na FOTO z diskotéky spoznala svojho manžela: Keď zbadala ten detail, nasledoval rozvod

(Zdroj: TikTok/tylarpaige)

TORONTO - Istá Kanaďanka sa rozviedla so svojím manželom, ktorý si vymyslel naozaj hlúpu výhovorku na to, prečo nemal na diskotéke na prste obrúčku. Keď mu "nezožrala" prvý pokus o obhajobu, chcel sa z toho vykrútiť inak. Nepomohlo.

Tylar Paigeová zverejnila na TiktToku sériu videí, v ktorých vysvetľuje, ako odhalila, že ju zrejme podvádza manžel. Na stránke nočného klubu Everleigh, ktorý navštevuje, boli totiž zverejnené fotky, na ktorých pózuje s viacerými mladými ženami a bez svadobnej obrúčky na prste. "Nemá na ruke svoj prsteň, tak som sa ho spýtala, prečo. Odpovedal, že ho dali preč pomocou photoshopu," približuje výhovorku svojho teraz už expartnera. 

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband

♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Ten, keď si uvedomil, akú hlúposť povedal, si vymyslel iný príbeh. "Potom pre zmenu tvrdil, že si prsteň dal dole pri umývaní rúk na toalete a zabudol si ho znovu nasadiť," pokračuje Tyler, ktorá si všimla, že na fotke nemá obrúčku ani manželov ženatý bratranec. Vraj preto, lebo je čierna a v šere klubu ju tým pádom nebolo vidno. No neskôr Tyler zistila, že je strieborná. Obaja muži sa tak zrejme na diskotéku vybrali s nečistými úmyslami. 

@tylarpaige

You asked for it, here it is! Wedding ring photoshop story part two! ##fyp ##photoshop ##stayhomestaysafe ##cheater ##liar ##weddingring

♬ They photoshopped my wedding ring off part II - Ty Paige

Paigeovej videá si dokopy pozreli už milióny ľudí. Viacerí sa na nich poriadne zabavili, keď zo srandy podotkli, že klub možno na fotku umiestnil celého muža pomocou photoshopu a že tam vlastne možno vôbec nebol. Iní sa zas podelili s podobnými príbehmi zo svojho života. "Môj exmanžel zverejňoval na Instagrame zásadne fotky bez obrúčky. Vždy bol vtedy v práci a vždy tvrdil, že mu spadla z prsta. No keď sa vrátil domov, vždy ju už mal nasadenú. Nezožrala som mu to," napísala jedna užívateľka. Druhá uviedla, že jej bývalý priateľ si nevymazal profil na zoznamke. "Povedal mi, že to bol starý profil a že internetové zoznamky nemažú profily atraktívnych ľudí, aby na ne nalákali viac užívateľov." 

Viac o téme: Rozvod Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu