Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Žena porodila gigantické bábätko! V nemocnici pre neho nemali tak veľké plienky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Mamička zdokumentovala na videu okolnosti, ktoré sprevádzali príchode jej syna na svet. Pred piatimi rokmi totiž porodila poriadne veľké dieťa, čo vyvolalo rozruch aj medzi personálom nemocnice. Na záver svojho príspevku zverejnila súčasnú fotografiu svojho rekordéra, ktorému sa veľmi darí a rastie ako z vody.

Istá Američanka reagovala na tiktokovú výzvu, do ktorej sa mali zapojiť rodičia extrémne veľkých novorodencov. "Chceme súťažiť o najväčšie dieťa? Tu ho máte," hovorí na začiatku svojho príspevku. Ďalej vysvetľuje, že pri pôrode jej syna, ktorý sa narodil pred piatimi rokmi, asistovali až dvaja lekári. Chlapček s hmotnosťou 6,5 kilogramu a dlhý 61 centimetrov prišiel na svet cisárskym rezom v 38. týždni tehotenstva a keďže sa narodil predčasne, skončil v inkubátore.

@shans1588

##stitch with @tawnee117 ##greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588

"Strávil jedenásť dní na jednotke pre predčasne narodené deti. Nemali tam pre neho ani plienky, ani oblečenie. Všetko museli zháňať na detskom oddelení," pokračuje mamička. Pre svoje dieťa potrebovala veľkosť vhodnú pre dojča vo veku šesť až deväť mesiacov. 

@shans1588

Our 14 1b .6oz baby boy. J is a healthy, stubborn and STRONG 5 year old who loves baseball, football and Monster Trucks. ##fyp ##bigbaby

♬ Proud of You - Five Times August

Na príspevok reagovalo viac ako 100 000 užívateľov. Jeden z nich sa spýtal, či odišlo bábätko z pôrodnice rovno "po svojich". Ďalšieho pobavili zábery pôrodníkov, ktorí pózujú s novorodencom a držia ho ako nejaký úlovok. Autorka videa následne zverejnila súčasnú podobizeň svojho syna, ktorý je vraj zdravý ako buk, má rád bejzbal, futbal a Monster Trucks. 

Viac o téme: PôrodTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu