Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Babka na oslave totálne odrovnala svoju rodinu: Keď vyslovila svoje želanie, ostali bez slov

(Zdroj: TikTok/maljayc)

WASHINGTON - Oslava narodenín je takmer vždy veselou udalosťou. Niekedy sa ale stane niečo, čo zaskočí všetkých prítomných. Príkladom je táto babička, ktorá po sfúknutí sviečky vyslovila morbídne narodeninové prianie. Diváci videa sú ohromení a vo veľkom ho komentujú.

Očakáva sa, že čím je človek starší, tým viac je zmierený so smrťou. Určite však nie tak veľmi, ako táto babička. Video, ktoré sa objavilo na TikToku, ju zachytáva, ako pri sfukovaní sviečky na muffine hovorí: "Kiežby som už bola mŕtva." Trvalo sekundu až dve, kým si to rodina uvedomila a zareagovala ohromeným smiechom.

@maljayc

##duet with @dailymail no way did daily mail just mention my video wtf

♬ original sound - Daily Mail

Video publikované na TikToku bolo doposiaľ prehrané 5,3 milióna krát. Okrem toho získalo 650-tisíc pozitívnych reakcií a takmer 22-tisíc komentárov. "Starí ľudia nemajú žiadny filter - Boh ju žehnaj," napísal jeden z užívateľov. "Ale počkajte, vysloviť prianie nahlas znamená, že sa nesplní, takže si vlastne vybrala nesmrteľnosť," poznamenal trefne ďalší. "Úžasné! Pripomína mi to, keď moja babka na svojej párty pri príležitosti 96. narodenín oznámila: ‚Ďakujem vám všetkým, že ste prišli, dúfam, že to bolo naposledy,‘" píše sa v inom príspevku. 

Viac o téme: OslavaNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu