Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO V kúpeľni dievčiny sa dialo niečo zvláštne: Pozrela sa za zrkadlo a vydesila sa

(Zdroj: TikTok/samanthartsoe)

NEW YORK - Američanka Samantha Hartsoeová vo svojom TikTok videu šokuje užívateľov sociálnej siete objavom, ktorý učinila za zrkadlom v kúpeľni. Niekoľkominútový príspevok má viac ako sedem miliónov pozretí a mnohí ho označili za šialený a neuveriteľný.

Samantha v sérii videí zdokumentovala to, čo iba nedávno odhalila za zrkadlom visiacom na stene v kúpeľni jej bytu. Už dlhšie vraj pociťovala, ako v miestnosti prefukuje aj vtedy, keď mala vypnutú ventiláciu. Zistila, že vzduch sa do kúpeľne valí najmä spoza zrkadla. Neodolala preto zvedavosti a zložila ho dolu. Ostala veľmi prekvapená, keď videla, že bol za ním otvor do ďalšej miestnosti, o ktorej nemala ani tušenie.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Zalarmovala preto svojich priateľov, vyzbrojila sa baterkou, respirátorom a kladivom a preliezla cez malý otvor na druhú stranu. Takto sa dostala do ďalšieho, neobývaného bytu. "Páni, veď toto je celý byt," hovorí Hartsoeová pri prehliadke miestností, v ktorých sa povaľujú vrecia na odpad, fľaše s vodou a "iné známky života"

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren
@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Mladá žena uviedla, že čakala, že tam niekoho uvidí, čo by ju podľa vlastných slov úplne odrovnalo. Zábery vyvolali na sociálnych sieťach obrovský rozruch. "Toto je šialené," komentujú príspevok užívatelia, pričom asi tretina z nich uviedla, že video je lepšie ako ten najlepší skutočný detektívny podcast o kriminalite, aký bol kedy nakrútený.

Viac o téme: ZrkadloTajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu