Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Dievčina vyhľadala na Google Earth svoj starý dom: Ten pohľad ju rozplakal

(Zdroj: TikTok/sundrenched625)

WASHINGTON - Jedna Američanka zverejnila video dokumentujúce jej objav na Google Earth. Na jednom zo záberov totiž zbadala svoju babičku. Veľmi ju to potešilo, pretože vďaka nemu si pripomenula milovanú osobu, ktorá už nie je medzi živými. Príspevok motivoval mnoho ľudí, ktorí si týmto spôsobom zaspomínali na svojich blízkych.

TikTok video, ktoré zverejnila dievčina menom Dixie, zachytáva vzácne zábery jej starej mamy. Vďaka nim totiž mala opäť možnosť uvidieť jednu zo svojich najbližších osôb, ktorá zomrela pred dvomi rokmi, opäť živú a zdravú. "Moja babka zomrela v roku 2019, ale na Google Earth sedí vonku na dvore a užíva si pekný letný deň," uviedla autorka videa. 

@sundrenched625

My grandma passed away in 2019 but on google earth she’s sitting outside enjoying a nice summer day ##google_earth

Home - Edith Whiskers

FOTO Mladík si z nudy prezeral Google Earth: Úplnou náhodou narazil na šokujúci objav

Jej príspevok bol videný viac ako 300-tisíc krát a motivoval ostatných vo vyhľadávaní svojich príbuzných. "Videl som dedka, ktorý zomrel na koronavírus, ako kosí trávnik. Ďakujem za nápad. Potešil som sa," napísal jeden z užívateľov. Ďalší tiež vyhľadal adresu svojich starých rodičov, vďaka čomu sa mu podarilo nájsť svojho dedka,ktorý zomrel pred dvoma rokmi. Zbadal ho na príjazdovej ceste. "Moju matku som nevidela viac ako rok. Na záberoch z Google Earth z roku 2019 som videla, ako sedí na verande," pridala sa jedna žena. 

Viac o téme: Google Earth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu