Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Dievčina (26) trpí silnou námesačnosťou: Keď uvidíte, čo všetko stvára v spánku...

(Zdroj: TikTok/celinaspookyboo)

LONDÝN - Mladá Kanaďanka zdokumentovala mimoriadne bizarné veci, ktoré robí, keď je námesačná. Prezradila, že okrem usporadúvania predmetov v domácnosti "kŕmi trávnik". Videá, ktoré uverejňuje na TikToku, sa takmer okamžite stávajú hitom internetu.

V jednom zábavnom videu vezme 26-ročná Celina Myersová z provincie Ontário hračku Baby Yoda a začne ňou mávať vo vzduchu. Jej pes, zjavne znepokojený správaním svojej majiteľky, na ňu začne štekať. Neskôr si sadne za jedálenský stôl a pozerá pred seba. To všetko zapríčiňuje námesačnosť, ktorou trpí.

V ďalšom videu, ktoré sa stalo hitom internetu, behá po obývacej izbe a vydáva čudné zvuky. Následne zmizne v kuchyni. Krátko nato sa vracia s náručou plnou plechoviek s nápojmi, ktoré si vezme von. V bizarnom zvrate udalostí začne hádzať plechovky na trávnik pred domom, akoby kŕmila nejaké imaginárne stvorenie. Očividne je vo vytržení a beží späť dovnútra, aby uchmatla ďalšie zásoby "krmiva" pre svoj trávnik. Čoskoro okolo prejde muž, ktorý je z jej správania zjavne zmätený. Niekoľkokrát sa na chvíľu zastaví, aby sa pokúsil pochopiť, čo žena robí. "Predstavte si, že sa v noci prechádzate a nájdete niekoho, kto sa smeje a hádže plechovky na trávnik," komentoval jeden z užívateľov TikToku.

@celinaspookyboo

I remember dreaming about a pool party

original sound - Celinaspookyboo

Celina, ktorú sleduje ju 7,7 milióna ľudí, je presvedčená o tom, že jej príležitostné námesačné epizódy vyvoláva syr, čokoláda a stres. Stali sa takým pravidelným javom, že teraz má okolo bytu rozmiestnené kamery a pravidelne zdieľa videá zo svojich nočných prechádzok.

@celinaspookyboo

This night I was up for 1 hour and 13 minutes. We are getting cameras for everywhere

original sound - Celinaspookyboo

V ďalšom videu odhaľuje, že jej brat Joel tiež trpí námesačnosťou. Súrodenci raz pred spaním zjedli poriadnu nádielku syra a zaznamenali jeho účinky. Zábery nasnímané uprostred noci ukazujú, ako žena sediaca za jedálenským stolom hľadí do prázdna. Jej brat sa postaví z postele, pozrie sa úplne iným smerom a imaginárnej postave podá niečo, čo vyzerá ako deka. "Rád by som vrátil tento sveter, prosím," hovorí Joel vo videu. Potom začne tancovať bez toho, aby bolo niekde počuť hudbu. Zdá sa teda, že súrodenci sa vďaka námesačnosti nikdy nenudia a nemajú núdzu o vtipné historky.

@celinaspookyboo

Three people in my fam have cheese and chocolate induced sleep walking - this was an experiment.

♬ original sound - Celinaspookyboo
Viac o téme: Námesačnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu