Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Toto je kačica Nového Času!

Vlastné meno jej zatiaľ chýba. Ako sa bude volať je na vás - čitateľoch.
Vlastné meno jej zatiaľ chýba. Ako sa bude volať je na vás - čitateľoch.

BRATISLAVA - Zoznámte sa! Prvýkrát v histórii vám prinášame zábery jedinej kačice na Slovensku, ktorú živí Nový Čas! Napriek tomu, že na našich stránkach nemajú žiadne novinárske kačice šancu, jeden operenec tohto rodu sa na ne v týchto dňoch predsa len dostal.

Nový Čas sa vám exkluzívne rozhodol predstaviť kačicu, ktorú už niekoľko týždňov dobrovoľne živí. Kačica s latinským názvom Anas platyrhynchos má aj vďaka podpore Nového Času v bratislavskej zoo o komfort postarané. Stále jej však chýba vlastné meno. Príbehy prvej ozajstnej novinárskej kačice môžete už oddnes sledovať na stránkach denníka Nový Čas. Aj keď ostatní zástupcovia rodu zúbkozobcov, do ktorého patrí, jej medializáciou nie sú nadšení, stoja za ňou všetkými pierkami. Operenec z bratislavskej zoologickej záhrady už čoskoro nepochybne rozvíri stojaté vody slovenského šoubiznisu.

HĽADÁ SA MENO!

Kačica Nového Času má vďaka našej podpore všetko, čo na život potrebuje. Chýba jej však vlastné meno. Vaše nápady privítame na adrese kacica@novycas.sk. Piatich vyžrebovaných odmeníme sladkým prekvapením!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu