Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blondínka čaká dvojičky, teraz sa dozvedela šokujúcu správu: Počala tretie dieťa, už keď bola tehotná!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/TheBlondeBunny1)

LOS ANGELES - Užívateľka, ktorá s obľubou zverejňuje TikTok videá, sa svojim priaznivcom najnovšie pochválila s radostnou a zároveň aj trochu kurióznou správou. Svoje tretie dieťa totiž počala iba krátko po tom, ako zistila, že už čaká dvojičky. Vďaka ojedinelej zhode náhod tak privedie na svet až tri bábätká.

Budúca mamička, ktorá na TikToku vystupuje pod prezývkou TheBlondeBunny1, prekvapila svojich fanúšikov radostnou správou, keď im oznámila im, že namiesto dvojičiek bude mať trojičky. Ojedinelý jav, ktorý nastal v jej tele, sa nazýva superfetácia. Nastáva vtedy, keď dôjde k oplodneniu ďalšieho vajíčka v čase, keď je už v maternici iný plod. A keďže mala v maternici už dva plody, pribudol k nemu tretí. Ide o neočakávanú a veľmi zriedkavú ovuláciu, pretože počas gravidity je ovulácia potlačená.  K javu môže dôjsť aj vtedy, ak má nastávajúca matka dve maternice. "Naše prvé dve deti tak budú asi o desať alebo jedenásť dní staršie ako tretie bábätko," vysvetlila blondínka.

Blondínka čaká dvojičky, teraz
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/TheBlondeBunny1)

Po sérii ultrazvukových vyšetrení potvrdili superfetáciu aj lekári, ktorí sa potrebovali uistiť, či náhodou nedošlo k absorpcii plodu. "Moje hormóny nezabránili ovulácii a tá prebehla ako inokedy. Máme šťastie, že k tomu došlo v krátkom čase a všetky deti budú mať rovnaký termín pôrodu. S tretím bábätkom však budem musieť prekonať hranicu aspoň 28 týždňov," hovorí nastávajúca mamička, ktorá je v 17. týždni tehotenstva. "Chceli sme sa stať rodičmi a Boh nám dal tri deti naraz. Miešajú sa vo mne obavy aj vzrušenie, je to zmes rôznych emócií, ale nemôžem sa dočkať, kedy tu budú," dodala Američanka. 

Viac o téme: DvojičkyTrojičkyTehotenstvo Superfetácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu