Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík (22) strávil s dievčinou noc: Na druhý deň mu poslala správu, ktorá ho úplne dorazila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CORNWALL - Dvadsaťdvaročný mladík z Veľkej Británie zostal v šoku, keď mu bol cez sociálnu sieť doručený dotazník. Poslala mu ho totiž žena, s ktorou strávil noc a chcela, aby týmto spôsobom ohodnotil jej sexuálne kvality. Zaskočený študent všetko okamžite zverejnil, aby upozornil ostatných užívateľov na podivné praktiky tejto mladej ženy.

Niall Moran tvrdí, že dostal dotazník od ženy, s ktorou sa nedávno vyspal, pretože ju zaujíma, do akej miery splnila jeho očakávania a či bol s jej výkonom v posteli spokojný. "Ďakujem za sex a teraz ma ohodnoť. Vďaka," píše sa v dotazníku. "Spal som so psychopatkou," uviedol zaskočený študent na Univerzite v Bath, ktorý všetko zverejnil na Twitteri a následne si dievčinu zablokoval. 

Prieskum, v ktorom figuruje meno Lily, má formu dokumentu Google a zdieľaný bol prostredníctvom Instagramu. Ženu zaujíma, aká bola a ako ju Niall hodnotí. Niektorí užívatelia považujú takéto správanie za veľmi odvážne, iní sú jej krokom znechutení. Viacerí špekulujú nad možnosťou, že je všetko nafúknuté a niekto sa chcel iba zviditeľniť. 

Viac o téme: SexDotazník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu