Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Obyvateľov vydesil známy most: Ak ste nemali strach z mostov, teraz už budete mať!

(Zdroj: TikTok/tiffanybuccheri)

NEW YORK - Miestni obyvatelia sa pýtajú, prečo bol most Verrazzano-Narrows v newyorskom Staten Islande minulý pondelok zatvorený. Na TikToku sa dokonca objavilo video, ktoré mnohých vydesilo. Hojdá sa totiž, ako keby mal každú chvíľu padnúť. Odborníci prezradili, čo bolo príčinou.

Začiatkom minulého týždňa sa známy most Verrazzano-Narrows v New Yorku dostal do záujmu širokej verejnosti. Mnohých zaujímalo, prečo bol zatvorený. Ľudia boli obzvlášť znepokojení po zhliadnutí TikTok videa, na ktorom je vidno, ako sa horná plošina ohýba v sprievode strašidelných zvukov. "Môj otec je elektrikár a toto je video, ktoré mi včera počas búrky poslal z mosta Verrazano. Ak ste nemali strach z mostov, teraz už budete mať," napísala Tiffany Buccheriová. 

@tiffanybuccheri

My dad is an electrician and this is the video he sends me from the Verrazano Bridge yesterday during the storm. ##fyp ##foryoupage ##nature ##storm ##wtf

original sound - Tiffany Buccheri

Miestne úrady pre dopravu most uzavreli, pretože v newyorskom regióne bola zaznamenaná rýchlosť vetra takmer 97 kilometrov hodinu. Na trištvrte hodinu bola uzavretá aj spodná časť mosta. Hovorca úradu Andrew Donovan ale uviedol, že most starý 56 rokov robil presne to, čo konštruktéri zamýšľali. "Visuté mosty sú navrhnuté tak, aby boli flexibilné a akýkoľvek pohyb po moste bol v súlade s jeho bezpečnostnými normami," vysvetlil. Zároveň dodal, že nedošlo k poškodeniu konštrukcie, vážnym dopravným nehodám či zraneniam.

Viac o téme: MostNew York
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu