Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

81-ročný Číľan sa prebudil na vlastnom pohrebe

ilustračné foto
ilustračné foto

SANTIAGO DE CHILE – Desivé a zároveň šťastné okamihy prežila rodina z čílskej dedinky Angol na pohrebe svojho 81-ročného príbuzného. Keď sa totiž s Felibertom Carraskom prišli rozlúčiť, starček sa v rakve precitol a chcel vstať. Nemohol uveriť tomu, že sa ho jeho príbuzní chystajú zakopať do zeme.

Lenže v šoku boli tiež pozostalí, ktorí dlho neverili vlastným očiam. Feliberta Carraska totiž našli studeného a nehybného v jeho posteli. Domnievali sa preto, že je mŕtvy. Nevolali doktora, ale rovno pohrebnú službu. Tá obliekla údajne zosnulého do najlepšieho obleku a uložila ho do rakvy.

„Nemohol som tomu uveriť. Myslel som, že mám vidiny a zatvoril som oči. Keď som ich znovu otvoril, strýko sa díval priamo na mňa. Začal som plakať a utekal som pre niekoho, kto by rakvu otvoril a dostal ho z nej von," rozprával miestnemu denníku Ultimas Noticias Carraskov synovec.

81-ročný muž tvrdil, že necítil nijakú bolesť ani nemal iné zdravotné problémy a že je vo výbornej kondícii. V tamojšom obecnom rozhlase potom vyhlásil, že oznámenie o jeho smrti bolo predčasné.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu