Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce VIDEO zo školskej jedálne: Hygienikom pri sledovaní kuchárov naskakujú zimomriavky

(Zdroj: univerzita,jedáleň,hygiena)

SHIZUISHAN - Vedenie univerzity v čínskej autonómnej oblasti Ning Sia vyšetruje incident, ku ktorému došlo v jedálni Technologického inštitútu v Shizuishan. Video zverejnené na stránkach Weibo totiž zachytáva nechutné správanie jej zamestnanca, z ktorého hygienikom aj epidemiológom naskakujú zimomriavky.

Video šíriace sa na sociálnych sieťach je predmetom vyšetrovania vedenia čínskej univerzity. V jedálni totiž vzniklo video zachytávajúce absolútne neprípustné správanie kuchára. Ten najskôr umýva dlážku mopom, potom ním vyčistí sporák a keď skončí, pokračuje opäť s umývaním dlážky. Okrem toho vidno, ako umýva zeleninu v mise položenej na zemi nohami. Ďalšia zamestnankyňa zbiera popadané klobásy zo zeme a bez toho, aby ich umyla, ich kladie na plech. Jej kolega zas v jedálni pokojne fajčí. Iróniou záberov je aj to, že boli nakrútené na mieste, kde bije do očí tabuľka s výrazným nápisom "Bezpečnosť potravín je dôležitá". 

Vedenie univerzity vydalo v súvislosti s incidentom vyhlásenie, v ktorom uvádza, že danú záležitosť už prešetruje. Jedáleň je dočasne zatvorená a kontrolu v nej vykonávajú hygienici, ktorí komunikujú s personálom. O ďalších krokoch bude univerzita informovať verejnosť čo najskôr.

Viac o téme: JedáleňUniverzitaHygiena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu