Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Snúbenci zašli na 4D ultrazvuk: Z toho, čo zbadali na obrazovke, nechápu doteraz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NANTWICH - Dvojica z anglického grófstva Cheshire dostala počas ultrazvuku svojho nenarodeného syna viac, než čakala. Ten im totiž ukázal vztýčený prostredník. Budúcich rodičov to nesmierne pobavilo a s fotkami sa podelili s ostatnými na sociálnej sieti.

Jess Johnsonová nedávno absolvovala 4D ultrazvukové vyšetrenie svojho nenarodeného bábätka, na ktorom ju sprevádzal jej snúbenec David Lewis. Tieto momenty sú pre budúcich rodičov vždy špeciálne, no v prípade britskej dvojice bol ešte výnimočnejší. Keď sa totiž pozreli na obrazovku, naskytol sa im bizarný pohľad. Ich synček im ukázal vztýčený prostredník. "Najprv bol veľmi plachý a tvár si zakrýval rukami. Potom párkrát zívol, akoby nám chcel povedať, že je unavený. A ku koncu, keď sme si chceli spraviť ešte pár fotiek, asi chcel dať najavo, aby sme mu konečne dali pokoj a ukázal nám prostredník," uviedla 24-ročná Jess. 

Posted by Your Baby Scan on Wednesday, 19 August 2020

Dvadsaťttriročný David je z toho uchvátený dodnes. "Takmer som sa rozplakal, keď som videl nášho syna na ultrazvuku. Keď nám ale ukázal to vulgárne gesto, ostal som v šoku a strasne som sa začal smiať. Aj lekárka bola z toho úplne ohromená," hovorí. 

Posted by Your Baby Scan on Wednesday, 19 August 2020

Snúbenci ukázali fotky z vyšetrenie svojim kamarátom, ktorých pobavili rovnako. "Nemohli sa na ne vynadívať. Každý z toho zostal strašne prekvapený, ale v dobrom zmysle. Už sa nášho syna nemôžeme dočkať," dodala Johnsonová. 

Viac o téme: UltrazvukProstredníkTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu