Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Technik mal opraviť pokazený iPhone: Keď ho otvoril, ostal v šoku, našiel v ňom...

(Zdroj: TikTok/maniwarda)

LOS ANGELES - Oprava telefónov je väčšinou priamočiary proces, na ktorom nie je nič zaujímavé. No istý americký technik sa zdôveril s veľmi nezvyčajnou požiadavkou od jedného zo svojich zákazníkov. Mal veľkú dilemu, či mu má vyhovieť.

Mladík menom Mani Warda zverejnil na TikToku video, v ktorom opisuje svoju nedávnu zákazku. Do prevádzky za ním prišiel muž s manželkou, aby opravil jeho iPhone. No keď ho otvoril, aby tak urobil, našiel v ňom odkaz a stodolárovú bankovku. Na kúsku papiera sa píše: "Prosím, povedz mojej žene, že sa to nedá opraviť. V mobile chce totiž skontrolovať históriu volaní. Sto dolárov je tvojich, vďaka."

@maniwarda

Unbelievable ##realationshipgoals ##husbandcheck ##cheater ##fyp ##foryou ##xyzbca

original sound - Maniwarda

Mani sa obrátil na užívateľov s tým, čo by v takejto situácii urobili oni. Viacerí uviedli, že by mal o všetkom povedať žene a zároveň si nechať peniaze. Iní zas poradil, aby sa technik neplietol do súkromných záležitostí iných a všetko im odovzdal späť. "Keď sa vrátia, odovzdaj im mobil aj peniaze. Nenechaj sa do toho zatiahnuť a zákazníkovi povedz, že si nič neopravil.

Video sa medzičasom stalo hitom, doteraz si ho pozrelo už viac ako dva milióny užívateľov. Celá záležitosť už má aj pokračovanie. Warda neskôr zverejnil ďalšie video, v ktorom odhalil, čo nakoniec urobil. Manželka zákazníka prišla pre jeho telefón o deň skôr, než mala. Mladík jej ho odovzdal v takom stave, v akom ho dostal a povedal, aby sa pozrela dovnútra. Vraj s ich súkromnými problémami nechce mať nič spoločné. Žena sa ale rozčúlila a požiadala ho, aby mobil opravil a o nič iné sa nezaujímal. Sľúbila mu za to 200 dolárov. 

@maniwarda

Reply to @itsmaryyy24 Here’s part2 everyone was asking for.. ##cheaters ##rs ##fyp ##xyzbca

original sound - Maniwarda

No a nakoniec pribudlo aj tretie video, v ktorom si svoj iPhone príde vyzdvihnúť samotný neverník. Keď sa dozvie, že ho prebrala jeho manželka, strašne sa rozzúri a začne v pobočke rozhadzovať veci. Mani priznal, že je rád, že sa nedal zatiahnuť do problémov druhých. Ženy totiž podľa vlastných slov rešpektuje a mali by tak robiť aj ostatní muži. 

@maniwarda

Reply to @garciaaz0111 you guys should see what he did to the store!! This is pt4 and will post pt3 of the wife soon ##crazybf ##cheater ##foryou ##fyp

original sound - Maniwarda
Viac o téme: MobilNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu