Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

VIDEO Muž si schrupol pri bazéne, niečo ho pošteklilo na nohe: Keď sa zobudil, premkla ho hrôza

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Western Mass News)

GREENFIELD - Američan Matthew Bete z Massachusetts má zrejme poriadne hlboký spánok. Uplynulý víkend si schrupol doma pri bazéne a vôbec nezaregistroval, že sa okolo neho prechádza medveď. Až keď ho "pošteklil" na nohách, zobudil sa a ostal v poriadnom šoku. Kuriózne zábery zachytené bezpečnostnou kamerou teraz bavia užívateľov.

VIDEO Rodina zažila obrovský šok: Keď zbadali, kto sa kúpe v ich bazéne, radšej zostali v dome

Video z bezpečnostnej kamery v Beteovom dome zachytáva baribala, ktorý sa znenazdajky objavil na dvore. Prechádza sa vedľa bazéna a dokonca sa z neho napije. Pokojne potom pokračuje v prehliadke novoobjaveného zátišia a zastaví až na konci ležadla, na ktorom spí Matthew. Ten pokojne spí a vôbec netuší, že ho pozoruje šelma. Prebudí sa až vo chvíli, keď mu oňucháva nohy a dotýka sa jeho chodidiel labami. V tom momente sa muž posadí a šokovaný siahne po telefóne. Medzitým však medveď jeho príbytok opustí.

VIDEO Muž si schrupol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Western Mass News)

"Manžel mi telefonoval, že ho na dvore zobudil medveď. Chcel ho vraj odfotiť, ale fotky neboli veľmi kvalitné, tak som si myslela, že si zo mňa uťahuje," uviedla manželka Dawn. Baribal sa na ich pozemok dostal cez otvorenú bránu. Manželom neskôr napadlo, že ho musela zachytiť bezpečnostná kamera. Video neskôr zavesili na sociálnu sieť aj s komentárom: "Matt sa včera trochu zľakol, keď odpočíval pri bazéne". Úrady v štáte Massachusetts už dlhšie upozorňujú obyvateľov, že čierne medvede strácajú plachosť a v posledných rokoch rozširujú svoje teritórium do obývaných oblastí.

Viac o téme: Medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu